Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Estel_Anorien said: futboldan keyif almak için testisteron lazım. cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 takım tutmaktan hoşlanan sizsiniz ben ilgilenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Estel_Anorien said: futboldan keyif almak için testisteron lazım. saçma bi argüman olmuş. bıyıklarım yok benim şahsen. bkz: paticik albüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ya bu çok başarılı ahahaha escape said: herkes farkı farklı takımlar tutar abv. sende haklısın sanada saygı duyuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Estel_Anorien said: futbolu seviyorum. sana ne lan yapraam? büyük ihtimalle mahalleye çıkıp top oynamana annen baban izin vermedi, sen de hep kız kuzenlerinle evcilik falan oynadın. ondan oluyo hep bunlar. abi böyle çocukluğa ineceğinize hemen psikolojik tespitler yapacağınıza konuşmayın maç izliyomuş rp si yapın daha iyi ama. Çok generic hepsi çünkü gerçeklik payı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben yine de kanındaki testesteron seviyesini bir ölçtür derim QoS ehah öte yandan sadece yakışıklı futbolculara duyduğun ilgi sebebiyle maç izlemeye başlayarak futbolu sevmiş bir bağyan olabilirsin. ya da baban fanatiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 http://www.diagnose-me.com/cond/C621300.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Estel_Anorien said: futbolu seviyorum. sana ne lan yapraam? büyük ihtimalle mahalleye çıkıp top oynamana annen baban izin vermedi, sen de hep kız kuzenlerinle evcilik falan oynadın. ondan oluyo hep bunlar. Estel üzgünüm ama fail üstüne fail oluyorsun. Ben de sokakta futbol oynamadım. Hatta evde evcilik oynadım ama çok zevk alıyorum maç izlemekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 QueenofSpades said: Estel_Anorien said: futboldan keyif almak için testisteron lazım. saçma bi argüman olmuş. bıyıklarım yok benim şahsen. bkz: paticik albüm sen de haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 babası fanatik olan bir adam olarak futbol sevmiosam nedir yani? illa testisteron level gösteren doktor raporu mu paste edices hummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 QueenofSpades said: Estel_Anorien said: futbolu seviyorum. sana ne lan yapraam? büyük ihtimalle mahalleye çıkıp top oynamana annen baban izin vermedi, sen de hep kız kuzenlerinle evcilik falan oynadın. ondan oluyo hep bunlar. Estel üzgünüm ama fail üstüne fail oluyorsun. Ben de sokakta futbol oynamadım. Hatta evde evcilik oynadım ama çok zevk alıyorum maç izlemekten. adam diyoki. ya baban sayesinde ilgi duymuşsundur ya da yakışıklı futbolcular falan. ama abv nin durumu farklı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Annem babam ayrı, babamla sayılı maç izlemişimdir, o da evinde lig tv oldugu için, yakışıklı futbolcu bilmem, bilemiyorum ilgi nereden gelio ama maç izlemek keyifli bişi, erkeklere özgü falan da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 demek ki biraz daha ilgi duysam futbola escape çocuk bezi değiştiriyodu şimdi :D hormonla orantılıymış ya hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Başarısız abvblizzard said: demek ki biraz daha ilgi duysam futbola escape çocuk bezi değiştiriyodu şimdi :D hormonla orantılıymış ya hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 @queen offside'ın ne demek olduğunu anlatmıştım sana geçen. muhtemelen o günden sonra ilgi duymaya başladın. eğer ondan öncede izliyosan da bi fail var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abvblizzard said: demek ki biraz daha ilgi duysam futbola escape çocuk bezi değiştiriyodu şimdi :D hormonla orantılıymış ya hehehe çocuk bezi değiştirmenin erkekliğe ters düşen bir durum olduğunu söylemeye calıştıysan eğer bence terket forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 escape said: @queen offside'ın ne demek olduğunu anlatmıştım sana geçen. muhtemelen o günden sonra ilgi duymaya başladın. eğer ondan öncede izliyosan da bi fail var ortada. ahahah cidden sen anlatmıştın di mi? yok ondan sonra değil, o sadece anlamama yardımcı oldu bebeyim. yani nasıl desem, action filmi izliyormus gibi bi zevk alıyorum ya da at yarışı gibi, koş olum hadi olum diye heyecanlanıyorum. Biramı alıp maç izlemeyi seviyorum kısacası, küfür edecek yerim olması da bi etken bunda. Neyse ben maça döneyim. C ya mate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 escape said: abvblizzard said: demek ki biraz daha ilgi duysam futbola escape çocuk bezi değiştiriyodu şimdi :D hormonla orantılıymış ya hehehe çocuk bezi değiştirmenin erkekliğe ters düşen bir durum olduğunu söylemeye calıştıysan eğer bence terket forumu. bence sen terket. muhtemelen kalitesiz yancın tenekeadam da aynı şeyi anladı zaten. pozisyonun offside olup olmadığını tartışan 45 dakikalık abuk subuk programları izlicenize 2 kitap okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abi ben günün sazanı olarak yazıorum ama gerçekten erkek olmak futbol sevmeyi gerektirir gibi bi mantığa sahip insanlar yok dimi aramızda? sazansam da olsun garbage burası nasılsa =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 http://www.sohbetlisin.com/galatasarayli-milan-baros-galatasaray-da_o.jpg http://images.habervitrini.com/haber_resim/news_manset_resim_f3_kewell005.jpg ÖZLEDİK ! DÖNÜN ARTIK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 BAROŞŞ CANIMSSS :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=104324309587596&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abvblizzard said: escape said: abvblizzard said: demek ki biraz daha ilgi duysam futbola escape çocuk bezi değiştiriyodu şimdi :D hormonla orantılıymış ya hehehe çocuk bezi değiştirmenin erkekliğe ters düşen bir durum olduğunu söylemeye calıştıysan eğer bence terket forumu. bence sen terket. muhtemelen kalitesiz yancın tenekeadam da aynı şeyi anladı zaten. pozisyonun offside olup olmadığını tartışan 45 dakikalık abuk subuk programları izlicenize 2 kitap okuyun. Onları değil maçı izliyorsun yawru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ban acıldı mı hacı sen ondan haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar