Brigand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 hala düzelmedi mi yurtdışı çıkışları anlamıyorum youtube'dan video izlerken 10-20kb ile yüklüyor videoyu. yarım saatte 1 video yüklüyor. demin 4 video birden açtım toplamda 40-50kb ile yüklüyor. var mı böyle bir sorun yaşayan benden başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 rusyada biz de adam gibi izleyemiyoruz. donuyor youtube. browser la alakalı diyorlar. bilgine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bende de var. facebook videoları çatır çatır yüklenirken youtuba kağnı gibi. adamlar bazı ülkelere upload sınırı falan koydu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ben canavar gibi izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar