sinad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Arkadaşım öss ye başvuracak. İkimizde yıllar önce üniye girmiş tipler olarak hiçbirşey bilmiyoruz sistem çok değişmiş bizim zamanımızda hep dutluktu. Arkadaş bahçeşehir de okuyor ve kaydı dondurdu. Şimdi spor akademisine girmek istiyor form aldık fakat okul kodunu ve diploma notunu bulamıyoruz. Nasıl bir yol izlememiz gerek? thnks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Gidin bi liseye, girin müdürün odasına. MEB tarafından verilmiş pc lerde çatır çatır yapsınlar başvurunuzu. Ama önce bilmemne bankasına para falan yatırmanız lazım. Onu bi öğrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 gittik sadece form verdi =) parayı yarın yatırıcaz. YGS için yatırıcaz ilk olarak sanırım 35 tl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 onu ben de sorucam 35 mi yatırcaz yoksa 35+20+20 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Şimdilik sadece 35. LYS için başvuru ayrı yapılıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Okul kodunu ösym.gov.tr'den, diploma notunu da öğrenci işlerinden ya da mezun olduğu liseden öğrenebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 konu açılmışken bende bişey sorayım. geçen yıl kontenjansız aöf bölümlerin birini seçmiştim ama kaydolmadım öğrenim durumuna bunlardan hangisini yazıyım. baktım ama farklı şeyler yazıyor. yarın gidince soracam ama bilen varsa yazsın boşuna uğraşmayalım. saolun. 4- bir ortaöğretim kurumunu bitirdikten sonra ÖSYMce yerleştirilmedim ve ön kayıtla kayıt olmadım. 5 - BİR YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMINA (SINAVSIZ GEÇİŞ DAHİL) ÖSYMCE YERLEŞTİRİLDİM FAKAT KAYIT OLMADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben sorayım bide ünide okuyorum şuan öss ye girebilir miyim? girebilirsem bi okula gidip form alıp sonra para yatırcam dimi bu kadar? son gün 12si mi bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 niye giremeyesin. aynen dediğin gibi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kayıt için gün alınacak diyordu nette.formu doldurur doldurmaz didip kayıdı yaptırabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 12si mi son gün la o zaman yarın yardırmak lazım. 50 liraydı sanırım geçen sene gene o kadar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 35 liraymış yukarda yazıyo ya işte ben de yarın yapacam o işi inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben bide yabancı dile para vermiştim sonra kim kalkcak gitcek diye gitmemiştim ondan 50di sanırım. şimdi şu şey olurda geçer diye gircem danıştaydan yabancı dil için o zaman öss ye başvurmayayım sadece ona başvurayım dimi farklı mı hala onlar sistem değişti noldu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yok ygs'ye zaten giriceksin baraj sınavı gibi bieşyy olduğu için. diğer esaslar yani haziran sınavları için başvurular YGSden(nisandaki şu an başvurulan) sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bişi anlamadım. şimdi Dil ile girmek istiyorum ben üniye diyelim. hangi sınavlara hangi tarihlerde girecem hangi dersler olacak bu sınavlarda. eskiden bi herşeyin 1'ni bide yabancı dil sınavını yapıyordun şimdi nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bende yabancı dilden giricem(tabi katsayı kanunu geçerse) şimdi önce cuma günü kayıt tarihi biten YGS(nisan ayındayapılacak) yani birinci basamak sınavına giriceksin.Buna herkes girecek ortak sınav.Bunda 180 puan üstü almaya çalışıcaksın hazirandaki esas sınava girmek için. HAzirandada DİL-1 sınavına giriceksin sadece yabancı dilden tercih yapmak istediğin için.Bu kadar.Yani Nisanda baraj sınavı olan YGS hazirandada esas yerleştirme sınavı olan DİL-1.Daha açık anlatamam herhalde:D edit:ha bişeyi atlamışım nisanda olucak baraj sınavında her konudan var ama temel sorular.Mat-1 FKB-1 türkçe-1 vs ağır konular değil.Hazirandaki dil sınavıda bildiğin dil sınavı full yabancı dil soruları öyle fizik kimya yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 aynen bende kanun geçerse gircem. kanunun geçmesini isteyerek zaten kendi kendimi paradokslara sokuyorum her saniye neyse :D bildiğimiz geçen sene ki ilk bölüm gibi yani nisandaki sınav ama ekstradan yabancı dil var. türkçe ve sosyal 1 de yardırmıştım ben matematik ortaydı da fen en son 5 sene önce lise 1 de gördüm onu napcam bilmiorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 şimdi bir sorum var. ben mezun olurken öss'den sonra bütünlemeye girerek mezun olduğum için benim diploma notu değişmiş. ben başvuracaktım öss ye 35 lirayı yatırdım okula gittim, böyle böyle senin not değişmiş, diplomanın noter tasdikli fotokopisini getirmen lazım dediler. diploma da üniversitede. yarın son gün, benim onu almam çok çok zor yetiştirmem neredeyse imkansız. büyük ihtimalle yatacak benim öss. 2 sorum var: 1) okul diploma fotokopisini ösym'ye yollamak için istiyormuş. ben ösym ile konuşsam acaba kendim postalasam olur mu? 2) 1. sorudan olumsuz yanıt alırsam 35 lirayı geri alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bende gittim bugün ibrahim toramanla beraber aldım kağıtları sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Batuhan_BJK said: 1) okul diploma fotokopisini ösym'ye yollamak için istiyormuş. ben ösym ile konuşsam acaba kendim postalasam olur mu? 2) 1. sorudan olumsuz yanıt alırsam 35 lirayı geri alabilir miyim? herşeyi geçtim şu parayı geri alabilir miyim onu söyleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 abi okula git öğrenci işlerine böyle böyle de yanılmıyorsam aslı gibidir diye onaylayıp fotokopisini vermeleri lazım.uğraş yani koyverme:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kesin bir bilgim yok ama parayı alamazsın büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ses said: abi okula git öğrenci işlerine böyle böyle de yanılmıyorsam aslı gibidir diye onaylayıp fotokopisini vermeleri lazım.uğraş yani koyverme:D ya hem bizim buradaki liseye gittim hem de kendi liseme, ikisi de noterden onaylatman lazım dedi :S yarın bakıcam işte sabah erken gidicem. oluru varsa uğraşıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ya ne lazım şimdi bu başvuru için? okulun birinden form alıcaz doldurucaz para yatırıcaz formu teslim edicez başka? son güne bıraktım, yarın da son 2 saate bırakmayı planlıyorum hehe çok zorlarsa girmem ama girmek istiyorum mesajımı ciddiye alın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bende son güne bıraktım.yarın saat kaçta bitiyor süresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar