Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ya bırak deri eldivenli kel kafalı hitman mi tutucan zannedion türkiye bura HADİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 zipzip said: sonraki 10kyı alamaz evet ama sonuçta onu bu olaya bağlıcak bi kişi kalmaz temiz iş olur. yahu sakat böyle işler geyik bile olsa konuşmak da sakat ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Jahrein said: millette ne exp. var lan herkes birilerini şişletmiş falan ahuahah e herkesin tarzı farklı. kimi sniper, kimi assasin, kimi meriç fln :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 eko bana ver 20k euro, ben vururum kimi istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 hakatten eko, jahrain'e ver paralari, herifi darlaya darlaya, sevgilisine kankalik yaparak kahrederek oldurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 hem de temiz olur, herhangi bir yasa cignenmiyor (Delikanlilik yasalari disinda... shdasldjfhskljfgh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Jahrein said: hayır bi kere adam öldürmek/öldürtmek ne ya? çok hırslandıysan gider döversin. yemiyosa adam toplar gider döversin. bu ne abi insan hayatından bahsediyoruz. gerçi şuanda sanki troll feedler gibiyim. evet... amaç intikam almak değil ki. telefonu aldım yarın 15.45 de arayacağım. konu kitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 niye 15.45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 biri bunu ciddiye alıp adli makama gösterirse loglardan bulunur pmler fln ipler dicem de işte neeeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Baya sesin çıktı, gümbürtüye gitme bence.Konu ciddi gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ya su adami artik ciddiye almayin ltf. mutlu falan oluyor sonra shdfhsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 yarın hastanelere bakın biri başına saksı düştüğü için ölse ekmekin başına kalıcak nihohaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ultima yüzünden dayak yiyen gördüm de, forum yüzünden birini vurdursa biri sesli gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Azmodai said: ya su adami artik ciddiye almayin ltf. mutlu falan oluyor sonra shdfhsfg. abi şunu diyorum 1) konu ciddiyse zaten feci patlar 2) konu geyikse de bunu biri ciddiye alıp bildirirse sitenin de ekmeğin de başını ağrıtırlar. zira yurt dışında wow oynarken "uçak bombalıcam" diyen çocugun evine fbi gitmişliği var. türkiyede böyle olmaz tabii de sorgu morgu olur zannımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abi kim ekmeğin düşmanı olabilecek kadar ekmegi umursayıp ekmege kötülük yapabilir şu dünyada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 özgün öm kutuna bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 niye biri onun düşmanı olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 cidden özür dilerim bak burda herkesin önünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 özür diledinse gerek yok tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ciddi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 evet tek amacım seni ve serap ı mutlu görmek mutlu olcaksan hiç gereği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ohh ben de başından beri böyle düşünmüştüm benim tanıdıgım özgün 2,3 postanın lafını yapmaz demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kerim said: ohh ben de başından beri böyle düşünmüştüm benim tanıdıgım özgün 2,3 postanın lafını yapmaz demiştim siz birbirinize aitsiniz, gidin. gidin ve mutlu olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar