Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Şimdi evde 128k adsl var , 256 ya çıkartmak istiyorum , bunun için 256 nın kurulum ücretini ödemek mi gerekiyor yoksa ikisinin arasındaki farkı versek yeter mi?[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Ben de yeni yükselttim, başvuruda bulunurken herhangi bir ücret almıyorlar (dilekçe ve kimlik fotokopisi gerekiyor). Bir de hat kimin üzerine kayıtlı ise onun başvurması gerekiyor[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 başvururken öyle de sonra telefon faturasında gelecek o ( yani gelecekse :horace: )[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 256 nın kurulum ücreti de aynı 49 milyon bişi farketmiyor.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Answer: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Bende şu an yükseltmekistiyorum fakat bu threadden birşey anlamadım tekrar kurulum ücreti alıyorlarmı ilk faturada yoksa direk aradaki farkı ödeyerek 256 ya çıkartabiliyomusun?[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 almaları gerekir mantıken.. yoksa millet gider 128 alıp 2mbite yükseltip sadece 49 milyon kurulum ücreti verirlerdi..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Almıyorlar ben 2ay önce yükselttim ayriyetten her bağlantının kurulum ücreti aynı diyebiliyorum.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ilk telefon faturana yansitacaklar ücreti[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: thelegbra, 24 Temmuz 2004 21:46 tarihinde demiş ki: almaları gerekir mantıken.. yoksa millet gider 128 alıp 2mbite yükseltip sadece 49 milyon kurulum ücreti verirlerdi.. Nasi yani ne alaka. 128 k baglanti kurmakla 2mbit baglanti kurmak arasinda bi fark yok ki. ayrica kurulum 49 deil 17 flm galiba. senin 49 dediin aylik sabit ucret sonucta bi kere 17 mlyn unu werirsin ondan sonra ayda 49 werirsn 128k alirsn 249032482 werirsen 92340 mbit alirsin ole olur mantiken. ama burasi turkiye + t telekom arayip sormak lazim heriflere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar