ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 reklam olayı konusunda haklısın, zaten google'ın karı reklam gelirlerine endekslenmiş durumda ve anladığım kadarıyla bunu değiştirmeye de pek niyetli değiller. nexus'tan bilmemneye pek çok hizmet / ürünü de buna bağlı olarak geliştirmekteler elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 gtalk süper bu arada. özellikle sevgiliyle falan konusmak için. msnden çok daha az ram yiyor. çok ufak bir pencerede konusuyorsun. oyun oynarken falan konusmak için ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 "Buzz tutmaz." Ferrero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 lightweight olmak bir programi super yapmaz, sadece lightweight yapar. ben de google talk kullaniyorum ama msn ve skype'la kiyaslandiginda cok yetersiz. daha da kotusu kenara atilmis bir proje google talk. yaklasik 20 aydir adam akilli bir ozellik eklenmiyor. @zaugna evet, google isp isine giriyor. amaclari sadece internet yayilimini arttirmak degil, mobil uygulama olayina gecmek komple. "herkes chrome os yuklesin, her isin internetten yapsin, bilgisayara program yukleme devri kalmasin" kafalarindalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 gtalk tam yapması gereken işi yapıyor, daha fazla bir iddası yok, harika. msni sevemedim ben. wave daha beta bile değil denmiş ama böyle bir ürünü bu kadar çok insana dağıtırsanız artık beta olmaktan bile çıkar, bitmiş bir ürün olur. çok erken bir aşamada, çok fazla insana dağıtarak çıkarttılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar