copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 boss turizm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Absolut said: Ulusoy ve Varanı tek geçerim otobüs aleminde. çok pahalı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 boss eskiden bosstu ama artık bi cacığı kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Nilüfer'in kuruluşundaki şaibeler, büyük sermaye zaten açıklar H.K. nın kim olduğunu.. biraz araştırın google'da görürsünüz. hizmet bakımından Varan ve Ulusoy çok çok iyiler. Özellikle Varan deluxe'te yolculuk ettiğinizde ne dediğimi daha iyi anlarsınız :) Nilüfer'de hostlara çok yükleniyolar bide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ahaa adam otobüs şirketleri dernek başkanı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 varan ve nilufere gonul verdim son yıllarda.Varan"ı hepsinden once istikamete vardığından seviyorum nilüferi de konforundan dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ama en iyi sefer antalya izmir arası sun express. bu güzelliği yaptılarda yıllardır ne mutlu bir şekilde gidip gelirdim. sun express i pek bi severim o yüzden. kktc'de stansted'den direk antalya seferi yaptıından ayrı bi severim ama garip bir yolculuk oluyor. konumuzla da alakalı değil. ama yolculuk yani yolcuyuz hepimiz. aynı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 copry said: boss turizm (tu) boss turizm geçen sene iflas etti üzgünüm. zaten son bindiğimdede oldukça kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 sun express uçak değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 evet uçak, adam 2 saatlik yolda uçağa biniyomuş onu anlatıyo. Ulan onun da ıvırı zıvırı bagajı zaten 2 saat tutar, atla otobüse/vapura kaptan köşede inecek var de geç işte peah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 uçaktan korkuyorum mecbur kalmadıkça binmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar