Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Açılmış olan Doom Artifact başlığından esinlenerek ve gelen cevapların şekline bakarak şunu sormak istiyorum. Bursa'da yaşadığımız yere ADSL gelmesi sonucu online oyunlardaki performansımızda bir artış oldu, iş yerinde benimle birlikte OSI'de oynamaya başlamış bir arkadaşıma da bugün ADSL alıyoruz. Böylece oda yeniden OSI'de at koşturmak istemekte Sorum şu; Eğer bu haftasonu bir aksiyon planlanırsa katılım gerçekleştirirmisiniz? Son SWG için yazdığım hikaye ile aksiyon planlamadan vaz geçtim, ya anlaşılmıyor yada bu forumlara 3-4 sayfa post edince sistem çöküyor :) Siteye zarar vermemek lazım İyi çalışmalar[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Hmm herhalde atlantic de olacak, o yüzden istesem de gelemiyorum... Ama sırf iştirak etmek için bile katılabilirim apprentice bi charla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ben GL veya ATL de gelebilirim hafta sonu müsait olursam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Tırmanışlarda eğer ki fazla zorlarsam,199 görme imkaanım var. 155 üzerinde,2 saat statik olarak tutabiliyorum çok rahatlıkla. Ortalama 140 küsüratta seyreden,maximum 180den aşağı olmuyor... Geçen yaz 204 görmüştüm,bu yaz ki hedefim 205 en az... *!Kutsal Biking Caimasından olan Kumadam a halen bir mail atamamamın utancı içindedir* ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 mecazi nabız bu allaan bisikletçisi işte ne anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uranka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ben Atlantic'teyim. Haftasonu gelebilirim ya da gelemem şimdiden birşey söylemek zor. Ama genelde hergece 10:30'dan sonra bir iki saat takılıyorum. (15 günlük game period hakkımı kullandım, zamanım kısıtlı yani.) Eskilerden de kimse kalmamış, evi olanların rune'ları vardı, Bayezid, Sanrey, Jedi, Demitra, hepsi göçüp gitmiş diyardan. Ayriyetten Europe'da da takılabilirim ama adamım yeni bir bard, maceraya çıkamam yani ama metal konseri verebilirim :)[signature][hline]Oh Christine on this eve I will come for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Atlanticte bi event var Yalnış hatırlamıyorsam cumartesi günü Denize açılıp aynı anda 100 tane fish net atılacakmış Ben onlara katılmayı planlıyorum :) Daha önce 50 net ile yapmışlar bu olayı.Screenshotları falan vardı Bu event hakkındaki topic Buda 50 tane ile yaptıkları eventın screen shotları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ben de katılabilirim ama karakter adept warrior daha yani pek bişi yapamam ama katılabilirim ismim Soren atlanticteyim... ayrıca guild varsa içinde bulunduğunuz ona da katılmaya adayım yalnız oynamak bayıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ha cts geçmiş farkedemedim :) ama gene de oyundayım işte atlanticte takılıyorum britain civarı tramde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spawn34 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 bende gec gordum ne zamandır giremiyordum gerci fakat yapılırsa bir sey gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar