xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Merhabalar daha 3 günlük honda civic hb 1.8 kullanıyorum. Dün ikinci kez benzin aldım 50tl lik. Fakat benzin ibresi bir gram artmadı ve yol bilgisayarında ki kalan menzilde olduğu yerde kaldı. Şu an araba 0 km gösteriyor ama içinde benzin olduğu için gidiyor tabi. Daha denemedim ama yarın ilk işim fullemek depoyu fakat bu neden olmuş olabilir daha yeni araba sonuçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 çok süper araba bunlar dış görünüş olarak ~geçerken uğradım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 50 liralık koymamış olabilirler benzin bence fulle depoyu bak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 şamandıra takılı kalmıştır birdaha benzin koyunca düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 uğraşacak zamanın varsa hiç fulleme direk götür servise. yarın fullersin yine düzelmezse bir depo benzin heba olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Selam, Benzini yere boşaltmıyorlar ki, heba olacak bir durumu olmaz :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 =) said: şamandıra takılı kalmıştır birdaha benzin koyunca düzelir +1 çok sık yaşanan bi problem bu şamandıranın takılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Letsgetthesunshine said: =) said: şamandıra takılı kalmıştır birdaha benzin koyunca düzelir +1 çok sık yaşanan bi problem bu şamandıranın takılması.benim aylardır öyle km hesabı takılıyorum sıfırlayarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bu arabayı anlatsana biraz nasıl nişey kullanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 evet arkadasşın dediği gibi şamandıradan kaynaklanmış fulleyince düzeldi şu an normal çalışıyor. Daha önce 118i kullanıyordum yaklaşık 100k km kullandım sonra bunu aldım 1.8 otomatik (ishift değil) bi kere donanım çok güzel olabilecek herşey var arabada. Yol tutuş 2254517 sayesinde yine bmw den daha iyi. Ulus a giderken yeni yol diye bir yol var bilen bilir. Tünel virajına 70km(hep yağmur yağıyordu) ile kaymadan dönebiliyorum. Motor gücü 140 hp ye göre işte ne fazla ne az. şanzıman da gayet iyi vites aralarında hız duraklaması yada sarsılma olmuyor tık diye atıyor hemen. Zevk meselesi ama göstergeler çok güzel bence otomatik klima çok güzel çalışıyor(her arabada otomatik oldugu halde otomatik değildir) öyle bi araba işte ben 51k tl ye aldım bence değdi . Eksi tarafları gaza çok bastıgınızda gerçekten çok yakabiliyor bir de arka caman alışmak biraz zaman alıyor. Ama sonuç olarak gerçekten kullanması çok keyifli. Zaten almadan önce ford focus, scirocco, astra gtc falan epey bi üstünde durarak test sürüşü arkadaş arabası vs karşılaştırarak aldm. Dediğim gibi çok keyifli bir araç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 dizelleri yok muydu bunların bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 xlaidehlevar said: evet arkadasşın dediği gibi şamandıradan kaynaklanmış fulleyince düzeldi şu an normal çalışıyor. Daha önce 118i kullanıyordum yaklaşık 100k km kullandım sonra bunu aldım 1.8 otomatik (ishift değil) bi kere donanım çok güzel olabilecek herşey var arabada. Yol tutuş 2254517 sayesinde yine bmw den daha iyi. Ulus a giderken yeni yol diye bir yol var bilen bilir. Tünel virajına 70km(hep yağmur yağıyordu) ile kaymadan dönebiliyorum. Motor gücü 140 hp ye göre işte ne fazla ne az. şanzıman da gayet iyi vites aralarında hız duraklaması yada sarsılma olmuyor tık diye atıyor hemen. Zevk meselesi ama göstergeler çok güzel bence otomatik klima çok güzel çalışıyor(her arabada otomatik oldugu halde otomatik değildir) öyle bi araba işte ben 51k tl ye aldım bence değdi . Eksi tarafları gaza çok bastıgınızda gerçekten çok yakabiliyor bir de arka caman alışmak biraz zaman alıyor. Ama sonuç olarak gerçekten kullanması çok keyifli. Zaten almadan önce ford focus, scirocco, astra gtc falan epey bi üstünde durarak test sürüşü arkadaş arabası vs karşılaştırarak aldm. Dediğim gibi çok keyifli bir araç Bende arnavutköyde oturuyorum o yeni yolu kullanıyorum. Dün akşam bi merso patlamıştı ters istikamette. Ondan önce neredeyse her yağmurlu gecenin 3te 1inde kaza oluyor. Genelde kazalar diger tarafta olmasına rağmen gidiş geliş yolu viraj eğimi bakımından hatalı dikkat etmek lazım. Hele bir sabah e5 e çıkmak için o yola çıktım bir tane megane billboard ların altına girmişti. off ki off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 sorma ya abartmıyuorum hergün kaza oluyor orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 benim ibre de bi yarım depo bi çeyrek depo derken sapıtıyo ne kadar var kesin olarak anlayamıyorum şamandıra kaynaklı ama depoyu mu söktürsek yoksa bende fullesem düzelme ihtimali var mı araba eski sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar