daylan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 oda farkında herkesın bırbırıne ayar verdiğinin. suanda yanımda ve gülüyor =)
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 sesu said: Hayır benim anlamadığım şey: bu kızla bir sürü kişi saçma sapan muhabbet ediyor forumda. İnsanın sevgilisi çıkıp hiç bir şey demez mi? fake çünkü :)
daylan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 allahım gene feyk muhabbetı evt ben feykim ciddi feykim teşekkür ederim maça kızı.
sesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Hmmm o zaman daha güzel tauntlamak gerekiyor sevgiliyi.
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 daylan said: oda farkında herkesın bırbırıne ayar verdiğinin. suanda yanımda ve gülüyor =) Ne kadar kalitelisiniz allahım.
escape Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 QueenofSpades said: sesu said: Hayır benim anlamadığım şey: bu kızla bir sürü kişi saçma sapan muhabbet ediyor forumda. İnsanın sevgilisi çıkıp hiç bir şey demez mi? fake çünkü :) yok yok fake değil.
daylan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bosver jahrein :D kurtlarını doksunler sen meriçsin ama ben senı sevıyorum dostum.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 İşte onun da amacı buydu asjgkgnamg
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 daylan diye kız ismi mi olur ya. kaç gündür yiyo sizi. eskiden mirçte yapardık bunları
escape Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 sakin ol jahrein. boşver bırak sinirlenme. daha yeni cıktın içerden.
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 belgesel gibi oldu bir mericin dogal hayattaki hareketlerini izleyebilme sansi :)
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Bakalım ürtükmeden yaklasabilecek miyiz.
daylan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 asdfgh ya ben uyuyorum siz devam edin ama yanlıs bıse yazmayın ha8-) daylan bnm nickim asdfg gercek ismim değil bye
xieon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 daylan said: ben yine bi şarkıya taktım bu gün =) we are the world we are the children we are the ones who make a brighter day so lets start giving ooo la la la laaa senden çocuğum olsun istiyorum da güzel şarkı tavsiye ederim
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 fakesin anladik kaciosun tabi
daylan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 son olarak dostum jahrein feyk olmadıgımı soylermısın. tekrr ıyı geceler
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Jahrein said: Abilify said: Bakalım ürtükmeden yaklasabilecek miyiz. çok anticipated bi karaktersin Hayır bana gıcık oldun laf sokmak istiyorsun.
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ben bsi sorucam sen simdi bu meric title ndan veya bu meric geyiginden rahatsiz degil misin/
Öne çıkan mesajlar