Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Selam, Aletin içinde vista kuruluydu. Formatladım xp kurdum. Driver cdleri olmadığı için yükleyemiyorum. Bi el atın kankutlar. Toshiba Satellite model a100-036 xp driverlarını bulanları alnından öpücem kargoyla çokonat yollayacağım. özellikle wireless driverları şart. aslında bütün driverlar şart. neyse. Sağolun şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 fstan linklemis toshiba europe sitesinde her bisi war bende ordan dl edip kullaniyom yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ordaki driveri kurdum fekat yine de tanımıyor aletteki zımbırtıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar