Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 barbucuğum tavukları şerit halinde ince ince kes üzerlerine azıcık bal dök galeta ununa bula. bir tavaya tavukları içinde yüzdürmeyecek kadar yağ koy. yağı kızdırdıktan sonra tavukları içine at. tavuklar çıtırlaşıp pişinceye kadar arada çevirerek karıştır. daha sonra yeni bir tavaya ince kıyılmış soğanları at. kavurmaya başla. soğanlar biraz kavrulduktan sonra ince kıyılmış kırmızı biber, 3 diş rendelenmiş sarımsak,(tercihe göre)portakal kabuğu rendesi, havuç, yeşil biber, doğranmış mantar, varsa soya sosu, çok çok az sirke, bir tutam kekik, biraz tuz (soya sosu koyduysan koymayabilirsin), bir tutam şeker at biraz daha kavur. daha sonra önceden pişirmiş olduğun tavuklar ile sebzeleri birleştir. birlikte biraz daha pişir. beyaz şarap ile servis yapabilirsin. opsiyonel olarak sebzelerin arasına pişirirken pırasa olur, kabak olur soya fasulyesi olur karabiber acı sos belki biraz hardal (honey mustard varsa imba olur)
napae Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 balon said: napae said: Çorba olmaz o makarnayla ya. hayır dediklerinle çorba olsa daha güzel olur makarnaya göre :P Makarna daha iyi olur.
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ısıtılmaya hazır tavuk + fırında patates
barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 tavuk sote yaptım bugun. bi de pilav. ikisini de ilk defa pisirdim. sotem mukemmel oldu da pilav idare eder anca. yenebiliyor.
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 makarna nın her zaman gideri var. mısır,ton balığı,ketçap,kaşar peyniri,kıyma,mantar vs. aklıma gelenler bunlar, walla bunların biri yada bir kaçıyla mükemmel makarnalar yaratılıyor. Her biri farklı bi lezzet, farklı bi yemek gibi. özellikle mısır+ketçap lı favorim bu aralar.
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 gene bisi bulamadım yapıcak bugun. burdakilerin cogunu az cok yaptım. hadi bisiler soleyin. pratiginden ama
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yeşil mercimek yap çok kral yapıorm he ben =) tavuk sote yap kolay ve güzel.. yau yapcak yemek bende bulamıyorum pek
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 demin bir pilav yaptım. anneminkine yakın bişey. o derece
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yesil mercimek kasıs ve uzun surer simdi. buzlukta patates var. yanına da kofte yapcam heralde. pilav yapamiyorum ama o kotu
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 benim 1 sene pilava ihtiyacım yok daha. en son yaptıgım pilav oyle kotuydu ki, oyle bir oturdu ki hala midemde.
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 evde halis tereyağı varmış. mükemmel oldu lan
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 nasıl yapıyosunuz pilavi yazsaniza. denicem gene gaza geldim. herkes yapıyo ben yapamiyorum a.kü
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 mazhar said: ne yapsam ne yapsam elma hesabımı açtırsam kurtulur muyum bunalımdan bir hesap açtırsam ne kadar enteresan lan youtube'da falan bu eski reklamlar bulunmuyor hiç..
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 kaşarlı omlet yap ya da iyi bi menemen bahartlı fln olsun
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 dasaa sikayet ettim mesajını. ac insanların topikini trolluyosun diye
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 tek kişilik için bir su bardagı pirinç alıyosun tabakta ıslatıyosun 2.5 bardağı ısıtıcıda ısıtıyosun duruyo o sonra tencereye margarin ya da tereyağı koyuyosun, ne kadar diyim böyle avuçiçinin yarısı kadar yeterli. şehriyeli istersen önce şehriye atıyosun az bardağın 5 te 1 i kadar. yarım dakka kavur kısık ateşte, sonra ıslattığın pirinci süz, tencereye at 1 dakkaya yakın da onları kavur. böyle saydamlığı gittiği zaman sıcak suyu koy üstüne tuz at, isteğe bağlı tavuk, et bulyon at. orta ateşte yaklaışık 20 dakika beklet. suyu iyice buharlaşsın. ama sürekli açıp bakarsan bozuluyo kıvamı. en fazla 2 kere aç bak. ilkini 15 dakka sonra bak. üstte su görmüyosan, çok nemli değilse. kapat altını. 15 dakka beklet. afiyet olsun
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 selam kızlar yemek yapan erkeğim. ona göre
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bir tavuk sote yaparım, düşünmezsiniz bile
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ben de super yapıyorum tavuk sote. ama gel gor ki pilav bile yapamiyorum. kızlar yardıma ihtiyacım var. magdur erkegim.
Öne çıkan mesajlar