Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 barbucuğum tavukları şerit halinde ince ince kes üzerlerine azıcık bal dök galeta ununa bula. bir tavaya tavukları içinde yüzdürmeyecek kadar yağ koy. yağı kızdırdıktan sonra tavukları içine at. tavuklar çıtırlaşıp pişinceye kadar arada çevirerek karıştır. daha sonra yeni bir tavaya ince kıyılmış soğanları at. kavurmaya başla. soğanlar biraz kavrulduktan sonra ince kıyılmış kırmızı biber, 3 diş rendelenmiş sarımsak,(tercihe göre)portakal kabuğu rendesi, havuç, yeşil biber, doğranmış mantar, varsa soya sosu, çok çok az sirke, bir tutam kekik, biraz tuz (soya sosu koyduysan koymayabilirsin), bir tutam şeker at biraz daha kavur. daha sonra önceden pişirmiş olduğun tavuklar ile sebzeleri birleştir. birlikte biraz daha pişir. beyaz şarap ile servis yapabilirsin. opsiyonel olarak sebzelerin arasına pişirirken pırasa olur, kabak olur soya fasulyesi olur karabiber acı sos belki biraz hardal (honey mustard varsa imba olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 balon said: napae said: Çorba olmaz o makarnayla ya. hayır dediklerinle çorba olsa daha güzel olur makarnaya göre :P Makarna daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ısıtılmaya hazır tavuk + fırında patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 makarna dedin mi salça soslu olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 tavuk sote yaptım bugun. bi de pilav. ikisini de ilk defa pisirdim. sotem mukemmel oldu da pilav idare eder anca. yenebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 makarna nın her zaman gideri var. mısır,ton balığı,ketçap,kaşar peyniri,kıyma,mantar vs. aklıma gelenler bunlar, walla bunların biri yada bir kaçıyla mükemmel makarnalar yaratılıyor. Her biri farklı bi lezzet, farklı bi yemek gibi. özellikle mısır+ketçap lı favorim bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Fistanın yemegi tuttum.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 gene bisi bulamadım yapıcak bugun. burdakilerin cogunu az cok yaptım. hadi bisiler soleyin. pratiginden ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yeşil mercimek yap çok kral yapıorm he ben =) tavuk sote yap kolay ve güzel.. yau yapcak yemek bende bulamıyorum pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 demin bir pilav yaptım. anneminkine yakın bişey. o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yanlış anlayanı döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yesil mercimek kasıs ve uzun surer simdi. buzlukta patates var. yanına da kofte yapcam heralde. pilav yapamiyorum ama o kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 benim 1 sene pilava ihtiyacım yok daha. en son yaptıgım pilav oyle kotuydu ki, oyle bir oturdu ki hala midemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 evde halis tereyağı varmış. mükemmel oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 nasıl yapıyosunuz pilavi yazsaniza. denicem gene gaza geldim. herkes yapıyo ben yapamiyorum a.kü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 mazhar said: ne yapsam ne yapsam elma hesabımı açtırsam kurtulur muyum bunalımdan bir hesap açtırsam ne kadar enteresan lan youtube'da falan bu eski reklamlar bulunmuyor hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 kaşarlı omlet yap ya da iyi bi menemen bahartlı fln olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 dasaa sikayet ettim mesajını. ac insanların topikini trolluyosun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 tek kişilik için bir su bardagı pirinç alıyosun tabakta ıslatıyosun 2.5 bardağı ısıtıcıda ısıtıyosun duruyo o sonra tencereye margarin ya da tereyağı koyuyosun, ne kadar diyim böyle avuçiçinin yarısı kadar yeterli. şehriyeli istersen önce şehriye atıyosun az bardağın 5 te 1 i kadar. yarım dakka kavur kısık ateşte, sonra ıslattığın pirinci süz, tencereye at 1 dakkaya yakın da onları kavur. böyle saydamlığı gittiği zaman sıcak suyu koy üstüne tuz at, isteğe bağlı tavuk, et bulyon at. orta ateşte yaklaışık 20 dakika beklet. suyu iyice buharlaşsın. ama sürekli açıp bakarsan bozuluyo kıvamı. en fazla 2 kere aç bak. ilkini 15 dakka sonra bak. üstte su görmüyosan, çok nemli değilse. kapat altını. 15 dakka beklet. afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 selam kızlar yemek yapan erkeğim. ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bir tavuk sote yaparım, düşünmezsiniz bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ben de super yapıyorum tavuk sote. ama gel gor ki pilav bile yapamiyorum. kızlar yardıma ihtiyacım var. magdur erkegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ama sevecenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 fede parmaklarını yirim senin sadfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar