aente Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 şu wireless modem olayından şimdi alıyorum bi modem şifreyi bildiği müddetçe 10 tane bilgisayar bile olsa bağlanabiliyor di mi aynı anda ? gerçi biz de en fazla 4 bilg girecek nete aynı anda. ha bir de 80 liraya kadar çok dandik olmayan bi KABLOSU OLMAYAN MODEM SÖYLESENİZEEEAEEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ben yeni aldim http://www.hepsiburada.com/tenda-w306r-4port-300mbps-2-anten-wireless-router/productDetails.aspx?categoryid=410&productid=bd84729 mutluyum bide antenlerinen birini sokup okuz gibi bi airlink taktim gayet sik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 öküz gibi airlink takarsan olur tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 abi wireless bilgisayar bağlıcaksan olur tabii (bkz laptop, bkz wireless ethernete sahip desktop) ama eğer tüm bilgisayarlar normal ethernet e sahip desktoplar ise router modeminin arkasında kaç ethernet port olduguna göre bağlanabilecekbilg sayısı belirleyebilirsin felan vs cart curt işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar