aente Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 şu wireless modem olayından şimdi alıyorum bi modem şifreyi bildiği müddetçe 10 tane bilgisayar bile olsa bağlanabiliyor di mi aynı anda ? gerçi biz de en fazla 4 bilg girecek nete aynı anda. ha bir de 80 liraya kadar çok dandik olmayan bi KABLOSU OLMAYAN MODEM SÖYLESENİZEEEAEEA
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ben yeni aldim http://www.hepsiburada.com/tenda-w306r-4port-300mbps-2-anten-wireless-router/productDetails.aspx?categoryid=410&productid=bd84729 mutluyum bide antenlerinen birini sokup okuz gibi bi airlink taktim gayet sik oldu
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 öküz gibi airlink takarsan olur tabi :P
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 abi wireless bilgisayar bağlıcaksan olur tabii (bkz laptop, bkz wireless ethernete sahip desktop) ama eğer tüm bilgisayarlar normal ethernet e sahip desktoplar ise router modeminin arkasında kaç ethernet port olduguna göre bağlanabilecekbilg sayısı belirleyebilirsin felan vs cart curt işte
Öne çıkan mesajlar