Chewy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Server'a web sitesini attım ama bu hatayı alıyorum neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 * Gecerli bir index dosyasi atmamis olabilirsin. * Web sunucun/virtual host'un duzgun konfigure edilmemis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 index atmadigin icin server indexsiz folerin icini gostermek istemiyodur ozellkle bole istiyosna host ayarlarindan ayarlarsin yoksa index laizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 salak adamdan linux istedim, win vermiş e doğal olarak çalışmadı.Bu yüzden veriodur heralde.Şimdi linuxa atıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Abi bu tip seyleri benden alip huzura ermek var ama dinlemiyosunuz ki =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 adanet bide bunu yapan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar