DeLone Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Korax said: öyle setli adamlari cok kestik ama biz inferno olaraktan hardgamerda, nolcek simci :( +1 Inferno akar... Bende Inferno ydum.Hg on numaraydı ya hala unutamadım. Bunca yıldır oynuorum ordakı kadar zevk aldıgım bı server olmadı :( Lvl lı bı server acılsada baslasak yine...
sinad Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Ya HG çok saçmaydı Uo inanılmaz modifiye edilmişti. Millet gökkuşağı gibi dolaşıyor enterasan itemlar vardı. Ben değişiklik sevmediğimden yada hiç ısınamıyordum o servera lvl sistemi bi kere UO ya tersti. Nebula başlarda harikaydı ahh ahh :/ bir daha asla böyle mmo gelmez imkansız. Teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin o tadı hiçbirşey veremeyecektir yine içimi hüzün kapladı ne güzel bakmamıştım bu konuya hiç :/
Cairne Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 o şarkı ile oynamak baska abi ya acılısta hele ama secondage bu mutluluğu insana yasatıyor
tunca Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hardgamer hakikaten eğlenceliydi. lenor firesword'dum ben de :D newbie center'ın başındaydım. üzerine çift tıklayıp birini targetlayınca newbie centerın önüne atan bi staffım vardı, tam oraya paralyze field atıp pkları atıp keserdim az abuselemadım :D
tunca Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hatta öyle kestiğim çok yüksek levelli ve üzerinde güzel bi seti olan bi pk bizim okuldan çıkmıştı da baya olay olmuştu sınıfı falan basmıştı ahah. benim level pek yüksek değildi ama paraya alıp 23847 tane expo diziyodum ayağına euhe. ah ah
Eques Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Sadeleştirilmiş level sistemli bir sunucu arıyorsanız, www.uoarbeit.com
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 sadeleştirilmiş nedir ya kime göre neye göre sadeleşmiş anlamadım ben olayı
Uzunkulak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 icinizi huzun kaplatan uo dan daha cok uo stones midi nin basarisi olabilir.
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Artariel said: sadeleştirilmiş nedir ya kime göre neye göre sadeleşmiş anlamadım ben olayı kasması karışık değil demek.
Sanchez01 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Selamlar, ben de hg`de Kyleos ve Armand adli karakterlerin sahibiyim bir de madenci kenny vardi :) ne gunler, iyi pvp yapardim diye hatirliyorum :) yillar gecmis.
Öne çıkan mesajlar