Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 evet bu ay bitmeden şu referans ve gmat olayını halletmem şart o zaman. lafta kalmaması lazım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 executive mba için ya üst düzey yönetici olacaksın, şirket seni gönderecek ya da kendi şirketinin patronu olacaksın, kendini geliştirmek için gideceksin, doktora gibi birşey değil bu. ben de ileride mba yapmak istiyorum, başlarda m.s finance ya da financial engineering düşünüyordum ama zor yani, ders çalışmakla aram yok pek, yüksek lisansta da düşük ortalama komik olur yani. 5 sene falan çalışıp öyle başvurmayı düşünüyorum, o zaman adamlar gidipte sana üniversite ortalamanı falan da sormuyorlar çünkü, direk mezun olup mba yapayım dersen adamlar ortalamana, okuldaki referanslarına falan bakacak. zaten o 5 senede biriktirebildiğim kadar para biriktirmeyi planlıyorum eheh, zor yani burs falan almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 master'a başvururken diploma notu ne kadar etkili oluyor bilen var mı? Ben de Communications&Marketing masterı yapmak istiyorum. Boğaziçi müt-terc. mezunu olucam kısmetse 2011 ocakta, 2.85 max ortalamam olacak. ALES puanı herhalde baya yuksek olması gerekiyor. Referans mektubu dediniz. Onu hallederim, iki senedir kurumsal iletişimde staj yapıyorum zaten bankada. Nedir benim burs murs bulma imkanım bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 simdi sole bisi war her okul kendi kabul politikasini uyguluyo mesela istanbul uni direk sayilara bakiyor yane diyo ki alesin bu bunun 100 ustunden karsligi 98 toefl su notu almissin 100 ustunden 95 not ortalaman 2.5 100 ustunden 65 hepsini hesapliyo ona gore iste yapiyo bazi okullarsa direk mulaata bakiyo mesela istanbul uni elektirk muhendisligine birinci siradan girdim itu ve bogazici direk sittiri cektiler ozellikle bogazicili mulakati yapanlari dovmemem mucize oldu dahd dakka bir "yildizli ogrenciler bizim sistemimizde basarili olamiyor zaten" diye girdiler parali olaylarda acikcasi pek ole ahim sahim bi durum yok herkese gel diyolar 8 10 bin dolar vericeginen yane ozetle 1. ales ya da / ve gmat gre gibi bi sinav (bende hepsi wardi ales direk derece yapmistim dierleride fena deildi iste) 2. inglizce sinavi(okulun kendide war toefl ielts yada kps mi ole bisi war devlet sinavi) 3. not ortalamasi 4. referans mektuplari (ki ben dekandan goturdum sole bi bakip attilar kenara) 5. mulakat denebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mortis said: evet bu ay bitmeden şu referans ve gmat olayını halletmem şart o zaman. lafta kalmaması lazım :/ referans cok sorun deilde gmate hemen basvur cunku sinavlar dolu olabiliyo zaten 3 4 haftada sonuclar geliyor sicizlama ben sirf tarih var be gre ile gmat birer gun arayla diye atladim ankaraya gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 GMAT e ankarada girmiorum di mi? bi de nedir bunun official başvuru sitesi. giriim bari en yakın zamandakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 benim bildiğim beşiktaşta bir yerde girebiliyorsun şöyle birşey ayrıca biraz iş deneyimi yapıp mastera gitmek hem o sırada para biriktirmek bence daha mantıklı nasıl olsa askerliği 2 sene yırtıyorsun birde yurtdışında master yaptıktan sonra orada iş bulsan burada 21 askerlik şansın olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mortis said: GMAT e ankarada girmiorum di mi? bi de nedir bunun official başvuru sitesi. giriim bari en yakın zamandakine www.mba.com gmat basvuru sitesi biz istanbulda yer yok diye gittik ankaraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 normalde ales yetio ama boğaziçi işletme hem ales hem GMAT istio :/ yoracak adamı illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bu gmat fılan nasıl bı sınav ya hep duyuyorumda hıc arastırmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 zor bi sınav die biliorum özellikle ingilizce kısmı hehe yurtdışında mba yapmak isteyenler girio genelde amerika vs bu arada boğaziçi tarihlerine baktım da 1 Mart 2010 - 10 Mart 2010 (Önşartlı Erken Başvuru Dönemi) ve 10 Mayıs 2010 - 9 Haziran 2010 (Normal Başvuru Dönemi). dio, 1-10 marttaki ÖNŞARTLI ERKEN BAŞVURU nedir ön şart nedir? ben 1-10 marta referans alsam bile, gmati yetiştiremem gi,rsem bile sonucu alamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 çalışan af öğrencisi de burs alabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ZaugnaKhaldun said: The Europe Asia Section €13.500 (15%) one month after acceptance in the programme €54.000 (60%) before the start of the programme €22.500 (25%) 6 months after the start of the programme abo. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mortis said: zor bi sınav die biliorum özellikle ingilizce kısmı hehe yurtdışında mba yapmak isteyenler girio genelde amerika vs bu arada boğaziçi tarihlerine baktım da 1 Mart 2010 - 10 Mart 2010 (Önşartlı Erken Başvuru Dönemi) ve 10 Mayıs 2010 - 9 Haziran 2010 (Normal Başvuru Dönemi). dio, 1-10 marttaki ÖNŞARTLI ERKEN BAŞVURU nedir ön şart nedir? ben 1-10 marta referans alsam bile, gmati yetiştiremem gi,rsem bile sonucu alamam on sartli erken basvuru sudur kazanirsam gelmicek olsamda paranizi oderim diyosun buda tabe giriste kolaylik sagliyo kazanip gitmicek bi adam olmadigindan seni tercih ediyolar bu arada gmat zor deil yane matematik kismi kolay inglizcesi guzel kazik ben matten 90% inglizceen 45% mi ne yapmistim ki o civar genelde yeterli yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 gmat konusunda az dahada detay verem mat war inglizce war ornek sorulari kendi web sitesinden alabilirsiniz mat kismi dedigim gibi cok kolay mantik ve matematik diye 2 kisimda matematikte de mantiktada hic bi backgroun istemiyo bakkal hsabi iste inglizcesi ise extra kazik baya kelime bilgisi gerekiyo toefl gibi de deil mantikla yapilcak bisi deil yane super yapcam diyosan kelimez ezberlicen bide essay kismi war normalde hic bir ise yaramiyo yane basvuru yaparkende yaziyosunda sallamiyo kimse 2 tane iste marketing temali konu ustune essay yaziyosun ama dedim ya iste mesela yabanci uni temsilcilerine sordum napiyonuz essay puaniyla diye hic bisi yapmiyoz bisi ilgilendiren test kisimlari dediler zaten basit bi essayle ben 7 ustunden 6.5 mu 6 ustunden 5.5 mu ne aldim ahim sahim bisi deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abi o erken başvuru olayını anlamaıdm ya her türlü vericem parasını ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar