Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 öpmüyorum abi alla alla fiyat araştırması o topic satmıcam ya tmm 400 veren olsa ok olmuosa durucak char =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 satçaksın lan. kimlik fotokopinide verceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ayrıca bankaya kimliğinle gidiyosun fotokopisiyle değil. fotokopisini çekiyolar sadece. adamında orjinalini görmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 fghdfgd olur mu olum banka önüne gelene parayı verir zaten, adamlar hayrat işletiyo kredi verirken trilyon tane araştırma yapan banka kimlik fotokopisine bakıp kredi mi vericek aaaaaaaaaaaaahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 senmi bilcen bankacımı bilcek delirtme beniç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 pardon aga icraya gelmişler birazdan gelicem brb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Cons said: ayrıca bankaya kimliğinle gidiyosun fotokopisiyle değil. fotokopisini çekiyolar sadece. adamında orjinalini görmesi gerekiyor. anlamamakta ısrarlısın açıklayayım. örnek banka ise. dolandırıcı adam tek başına çalışmaz. bi bankada yancı bulur kendisine. ona da pay verir. o adam da çatırt die senin adına krediyi çeker, defolur gider bu en basit örnek. daha neyi kasıosunuz ki? KİMLİK FOTOKOPİSİ VERMEK SECURE DEĞİLDİR abi işte alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 saçma sapan dalga geçiosunuz da harbi ben bu olayların olduğunu gördüm siz istediğiniz yerinizle istediğiniz kadar gülün thnx bye bankacı olduğumu da hava olsun die söylemedim. ayrıca yani yuh birinin fotokopi ile gidip direk işlem yaptırabileceğini düşündüğümü sanıp ona göre yorum yaptınız ya. sajkhdkadsahjjksahdsadsa demelik durum tam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 peki hiç geliri olmayan bir öğrenci olarak benimle ilgili bişi yapabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ........... neyse susuorum abi saçma sapan yerlere gelio konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 gereksiz tartışmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar