Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Türk Soldat serverı bilen varmı? çünkü benim için en az lag türk serverlarında oluor.... yurt dışı olunca çok lag oluor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 paticiğin (şu anda forumlarını gezdiğin site :)) var. ama geçici olarak kapalı sanırım, çok yakında açılır.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 demek istediğim pati dışında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 yakında yeni bir turk serveri daha gelicek diye biliyorum..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralier Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Nebula'nın var dı bi ara hala var aslında. Ancak oynayan yok :)[signature][hline]Öyle bir dem ki ruhum, Hiç olmayayım derken, Meğer hep olmusum. Kelam edip dertlesirken nağmelerle Sana da sebep olmuşum Ben seni anlattım var sen bak gerisine Simdi git ruhum yolun açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 paticik de oynayan yok diye kapattı sanırım :D[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 yok ya topıcle gun ve saat verıldıgınde baya kalabalık toplanabılıoduk.harbıcı ne zmn acılır bı zmn verseler barı su gunden once acılmaz vs. dıye ?[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar