Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul Universitesi Yeni Ders Kayit Sistemi

BonePART

Öne çıkan mesajlar

abi çıldırcam. herkes hallettiğini söylüyo, bende çıkan şeye gelin dsdf
tek hata verdiği kısım burası sistemin, diğer sekmelerde numarayı kendisi ekleyip çat diye çıkartıyo herşeyi. netten hiç uğraşmayıp direk okula gitsem halledilir mi ders kayıt geyiği? bi kaç arkadaş illa netten yapçaksın dedi :/

gerçi herşeyi çıkartıyo dediğim, numaramı falan kendisi ekliyo o kısma, gerisi hatasız bomboş bi sayfa fsd

Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:

abi çıldırcam. herkes hallettiğini söylüyo, bende çıkan şeye gelin dsdf
tek hata verdiği kısım burası sistemin, diğer sekmelerde numarayı kendisi ekleyip çat diye çıkartıyo herşeyi. netten hiç uğraşmayıp direk okula gitsem halledilir mi ders kayıt geyiği? bi kaç arkadaş illa netten yapçaksın dedi :/

gerçi herşeyi çıkartıyo dediğim, numaramı falan kendisi ekliyo o kısma, gerisi hatasız bomboş bi sayfa fsd

bende sadece kişisel bilgiler çıkıyo öğrenim bilgileri çıkmıyo????
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.istanbul.edu.tr/enstituler/fenbilimleri/V2/index.php

abi iste
basari
diyodum beceremicekler
beceremediler
alismamis gotte don durmazmis
neyimize gerek onlayn felan

2009-2010 bahar yarıyılı online kayıt yenileme sistemdeki sorun çözülemediğinden yapılamayacaktır. Öğrencilerin ders seçme formlarını doldurarak bölüme teslim etmeleri gerekmektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

ee şimdi de

2009-2010 bahar yarıyılı kayıt yenileme online yapılacaktır. Online kayıt yaptıramayan öğrencilerin eski sistemde formlarını doldurup, danışmanlarına imzalatarak bölüme teslim etmeleri gerekir.Ayrıca online kayıt yapamayanların Öğrenci kayıt sistemi problem analiz ve takip formunu doldurmaları ve [email protected]'ye göndermeleri gerekmektedir.

yazıyor
Sosyal ağlarda paylaş

almaman gereken dersleri şuan alamazsın muhtemelen.çünkü,

3-Bölüm dışı ders almak için müfredattınızda tanımlama yapılması ve açılan dersleri alabilmeniz için kontenjan verilmesi gereklidir. Bölümünüze başvurunuz.

diyor.

ben harcı dün yatırdım neden hala geçmemiş sisteme.allam illa okula mı gitmem lazım.

ki vize saydırmak için zaten gitmem lazım di mi? onu sistemden yapamıyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün ders kayıdını yaptım. Fen fakültesinde online kayıt yapıp çıktısından(2-3 tane), öğrenci karnesini, harç makbuzunu istiyorlar.Online kayıt hiç bir işe yaramıyor,sadece eskiden ders isteme kağıdına dersleri yazıyorduk şimdi çıktıyı götürüyoruz ve yıllara göre bölmedikleri için hayvan gibi sıra vardı bugün(yarında olur herhalde çünkü saat 3 te kapıdan dışarı çıkıyordu kuyruk).
Sosyal ağlarda paylaş

çok iyi küfür hakediyolar ya.
geçen gittim okula, (online kayıt iptal yazıyodu edebiyat fakültesinde) eski sistemdeki gibi kağıtları doldurduk imzaladık, imzalattık bölüm başkanına ki onla birlikte doldurdum. herşey tamam dendi sadece öğrenci işlerine gidip imzalatmam gerekiyodu. gittim, karı imzalamadı bildiğin. online kayıt denedin mi sen? dedi, e hayır iptal olduğu yazıyodu dedim. herkesinki iptal değil önce onu deniceksin imzalamıyorum dedi ve sıradakiiiea diye çığırdı karı.ki kuyruk vardı bildiğin 1 saat beklemiştim sırada mal mal falan. şimdi de okula gidesim kalmadı, gecikmeli olarak ders kaydı yaparlar mı? 19u son diyodu ama salı günü gitsem bi sorun olur mu?
Sosyal ağlarda paylaş

okula gidesim kalmadı ne demek be?
yarın son gün.online sistemi dene oturduğun yerden işte,alt tarafı çıktısını alıp danışmanına imzalatıcaksın.
gecikmeli kayıdın bir garantisi yok.

ben de yaptım bu gün kayıt.
rahatladım.
sorun çıkmadı.14 dersim var.bu dönem geçmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

okula gidesim kalmadı ne demek be?
yarın son gün.online sistemi dene oturduğun yerden işte,alt tarafı çıktısını alıp danışmanına imzalatıcaksın.
gecikmeli kayıdın bir garantisi yok.

ben de yaptım bu gün kayıt.
rahatladım.
sorun çıkmadı.14 dersim var.bu dönem geçmez.

14 ders nedir ya 1 donemde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...