FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 abi çıldırcam. herkes hallettiğini söylüyo, bende çıkan şeye gelin dsdf tek hata verdiği kısım burası sistemin, diğer sekmelerde numarayı kendisi ekleyip çat diye çıkartıyo herşeyi. netten hiç uğraşmayıp direk okula gitsem halledilir mi ders kayıt geyiği? bi kaç arkadaş illa netten yapçaksın dedi :/gerçi herşeyi çıkartıyo dediğim, numaramı falan kendisi ekliyo o kısma, gerisi hatasız bomboş bi sayfa fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben daha harcı bile yatırmadım. son gün 19 şubat sanırım rahatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 FromTheHell said: abi çıldırcam. herkes hallettiğini söylüyo, bende çıkan şeye gelin dsdf tek hata verdiği kısım burası sistemin, diğer sekmelerde numarayı kendisi ekleyip çat diye çıkartıyo herşeyi. netten hiç uğraşmayıp direk okula gitsem halledilir mi ders kayıt geyiği? bi kaç arkadaş illa netten yapçaksın dedi :/gerçi herşeyi çıkartıyo dediğim, numaramı falan kendisi ekliyo o kısma, gerisi hatasız bomboş bi sayfa fsd bende sadece kişisel bilgiler çıkıyo öğrenim bilgileri çıkmıyo???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sayfayı %100 den %75 e indirince sol alttan baş gösterdi asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 http://www.istanbul.edu.tr/enstituler/fenbilimleri/V2/index.php abi iste basari diyodum beceremicekler beceremediler alismamis gotte don durmazmis neyimize gerek onlayn felan 2009-2010 bahar yarıyılı online kayıt yenileme sistemdeki sorun çözülemediğinden yapılamayacaktır. Öğrencilerin ders seçme formlarını doldurarak bölüme teslim etmeleri gerekmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ashfdsd, lan turkiyede bu isleri yapan firma filan yok mu, yoksa kursak mi. adam gibi otomasyon, ders kayit, ders takip, online ders filan yazilimi alin aranizda para toplayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ee şimdi de 2009-2010 bahar yarıyılı kayıt yenileme online yapılacaktır. Online kayıt yaptıramayan öğrencilerin eski sistemde formlarını doldurup, danışmanlarına imzalatarak bölüme teslim etmeleri gerekir.Ayrıca online kayıt yapamayanların Öğrenci kayıt sistemi problem analiz ve takip formunu doldurmaları ve [email protected]'ye göndermeleri gerekmektedir. yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ben harcı dün yatırdım ama hala sistemde öğrenim bilgilerim gözükmüyor. ne zaman sisteme geçiyor harcı yatırdıktan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 abi ahahah, normalde alamamam gereken dersleri görebiliyorum şu an, almayı denesem mi napsam dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ben saat 11 gibi yatırdım bugün bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 almaman gereken dersleri şuan alamazsın muhtemelen.çünkü, 3-Bölüm dışı ders almak için müfredattınızda tanımlama yapılması ve açılan dersleri alabilmeniz için kontenjan verilmesi gereklidir. Bölümünüze başvurunuz. diyor. ben harcı dün yatırdım neden hala geçmemiş sisteme.allam illa okula mı gitmem lazım. ki vize saydırmak için zaten gitmem lazım di mi? onu sistemden yapamıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 valla ben online yapmıycam ders kaydını da bakiyim dedim sisteme girmiş mi diye, almamam gereken dersler derekn hepsi bölüm dersi, fakat bitirme 2 yi alamamam gerekiyo ama gözüküyor, hoş verdiğim dersler de gözüküyor 2. dönem 4. dönem felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Bugün ders kayıdını yaptım. Fen fakültesinde online kayıt yapıp çıktısından(2-3 tane), öğrenci karnesini, harç makbuzunu istiyorlar.Online kayıt hiç bir işe yaramıyor,sadece eskiden ders isteme kağıdına dersleri yazıyorduk şimdi çıktıyı götürüyoruz ve yıllara göre bölmedikleri için hayvan gibi sıra vardı bugün(yarında olur herhalde çünkü saat 3 te kapıdan dışarı çıkıyordu kuyruk). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 çok iyi küfür hakediyolar ya. geçen gittim okula, (online kayıt iptal yazıyodu edebiyat fakültesinde) eski sistemdeki gibi kağıtları doldurduk imzaladık, imzalattık bölüm başkanına ki onla birlikte doldurdum. herşey tamam dendi sadece öğrenci işlerine gidip imzalatmam gerekiyodu. gittim, karı imzalamadı bildiğin. online kayıt denedin mi sen? dedi, e hayır iptal olduğu yazıyodu dedim. herkesinki iptal değil önce onu deniceksin imzalamıyorum dedi ve sıradakiiiea diye çığırdı karı.ki kuyruk vardı bildiğin 1 saat beklemiştim sırada mal mal falan. şimdi de okula gidesim kalmadı, gecikmeli olarak ders kaydı yaparlar mı? 19u son diyodu ama salı günü gitsem bi sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 okula gidesim kalmadı ne demek be? yarın son gün.online sistemi dene oturduğun yerden işte,alt tarafı çıktısını alıp danışmanına imzalatıcaksın. gecikmeli kayıdın bir garantisi yok. ben de yaptım bu gün kayıt. rahatladım. sorun çıkmadı.14 dersim var.bu dönem geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 gittim yaptım ben de, bi anda dışarı çıkasım geldi çıkmışken halledeyim dedim fsdz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 online kayıt çıktısıyla gitmek zorunlu değilmiş. onu lisanüstüler için zorunlu kılmışlar sadece sanırım. danışman öyle bişeyler dedi geçen gün bana. ilk dönem yaptığımız gibi bilgisayar lab ına girdik ordan sistemden dersleri seçip danışmana onaylattık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 09 girişliler için zorunluymuş, daha doğrusu online olarak halledebiliyosanız zorunluymuş. kadın bi tane imza atmak yerine kurcaladı kurcaladı sizin sisteminiz çalışıyo imzalamıcam dedi geçen gün bayaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Bella said: ben harcı dün yatırdım ama hala sistemde öğrenim bilgilerim gözükmüyor. ne zaman sisteme geçiyor harcı yatırdıktan sonra? orenim bilgileri gozukmuyo dedigin menu mu gozukmuyo menu asagida kaliyo ya reslution deistirip dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 evet görmemişim salak ie yüzünden. chrome açınca gördüm rezalet resmen ehaueh hallettim zaten kayıdı,teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Bella said: okula gidesim kalmadı ne demek be? yarın son gün.online sistemi dene oturduğun yerden işte,alt tarafı çıktısını alıp danışmanına imzalatıcaksın. gecikmeli kayıdın bir garantisi yok. ben de yaptım bu gün kayıt. rahatladım. sorun çıkmadı.14 dersim var.bu dönem geçmez. 14 ders nedir ya 1 donemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 hayat bana gülümsüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar