Rdoann Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Selam arkadaşlar, Windows 7 üzerine bi sunum hazırlamam gerekecek.karşımdakileri sıkmaycak bi konu olması ve hiç bilmeyenlere bile biraz bilgi katması gereken bişiler hazırlamam istendi.Önerilerinizi bekliorum.Teşekkürler şimdiden. Ps:Yanlış konuya mı açtım bilemedim.Konu win 7 olunca elim bu bölüme kaydı.yanlışım varsa affola:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 vista ve windows 7 temel olarak aynı olurken aradaki performans farkları ve kullanıcı memnuniyeti mesela olabilir mi? neyiyle ilgili sunum yapacağını söyle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Sorun biraz orda zaten:) Genelleme bi sunum istemıolar büyük ihtimalle.Bir özelliği hakkında bilgilendirme ve katılımcıya birşey kazandırabilme üzerine olucak bir çalışma ama sunuma yayabilecegim derinlikte bir win 7 konusu aklıma gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 en cok ilgi cekecek olan sey security dir. ben unide iken yapmistim, hem hacking, brute force attack, hashing algoritmalari ile ilgili bi dolu sey ogrenmistim, hemde baya hacking videosu fln izleyip zevkten 4 kose olmustum :) bi ara zamanim olunca seyredicem hepsini. win 7 de security olayini sun bence en guzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 teşekkürler,security gerçekten eğlenceli bi konu olabilir benim de aklıma yattı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar