BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 alıcı çıkar mı? 250 den vereyim istiyorum kutusu fln hep duruyor kulaklığı fln da duruyor sadece dış kabınn değişmesi gerekeiblir (hani satmasam da değiştirteceim de satmazsam anama vereceğim pembe kab taktırtıp) 250 Tl ya da 4 karton kermitistan parasına (yani malbuşa) değişiyorum gideri var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 2 karton malbuş + 1 jb çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 viski sevmem ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 4 karton malbuş vereyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 singapur firişopundan 20 tl civarına almıştım kartonunu aslında alsam sonra satsam iyi para hea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 valla ben gelecek olan kartonları direk bizim buradaki tekele daha ucuzdan okutacağım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 haske bölümde sigara yasağı vardı lan düz hesap 250 gettirene bırakıyorum telefonu sigara migara istemiyorum değiş tokuşa açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 arkadaşlar satılmıştır iyi bir pazarlıkla bu bebeğe annem ship olmuştur güzel günlerde kulanmasını dilerim ıhıhıhıhıhıhıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 BabacumMostors said: annem ship olmuştur mother ship olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Bir tencere zeytinyağlıya gitti di mi? Piyasayı düşürüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yaprak dolması kraldır abi harbi lan olsa da yesem ya :( o değil göztepede (istanbul) şahane tokat yaprağı satann bir adma vardı seyyar satıcı tahminimizce mahalleye açılan "doğal besinler" tadındaki mağaza adamı şikayet ettiği için adam gelemiyor artık buraya :( off bak gece gece çok kızdım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar