White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Nutella yerimin gösterdiği laptopun özelliklerine ve fiyatına benzer hatta ekran kartı biraz daha iyi olan bu hp var ama teknik servisi falan çok kötü yorum alıyor bu marka. hp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 saol abide bu laptop ramlar ddr2 sanırım,almışken ddr3 teknolojisi alim istiyorum Atsumichi said: http://www.sanalmarketim.com/urun/c1017d8f2600e62b0ea06f76263f7e8a/ACER-AS6930G-744G50-P7450-2.13GHz-4GB-500GB-16#34;-9600GT-Vista arkadaşımda var bu aletten. canavar gibi performans veriyor üstüne üstelik fazlada ısınmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 "White Wolf" said: Nutella yerimin gösterdiği laptopun özelliklerine ve fiyatına benzer hatta ekran kartı biraz daha iyi olan bu hp var ama teknik servisi falan çok kötü yorum alıyor bu marka. hp KESİNLİKLE ALMA. okadar diyim sana. oyle cok cektimki hpden. ve sadece bende değilim. kimse hp laptop varsa orda kesin bi sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bu arada nutella yerimin önerdiği samsung ddr3 sizce oyun performansı için ddr3 ram mi daha önemli yoksa hp deki en son model ati 4650 ekran kartı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 2500 Milyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mokoko tavsiyeni dinliyim ozaman çünkü gerçekten inanılmaz şikayetler alıyor hp herkes diyorsa birşey var demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 o başlığı biri düzeltebilirmi lütfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti720d-core-i7-720qm--1.6ghz-4096mb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt240-1.3cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=41391 bu makina deli bişey. http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as5739g-664g32mn-as5739g-core2duo-t6600-2.2ghz-4gb-320gb-dvdrw-15.6cam-1024mb-gt240m-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=40239 çok para vermedende çok iyi performanslar alabilirsin bununla bende bunu almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 sinad naptın abi gene karıştırdın kafamı:D casper fiyat performans olarak çok iyiymiş ama casper ne kadar güvenilir..gt 240 ekran kartınıda bir araştirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 hp alma arkadaşımın hp laptopu var ekranı düşüyodu sabit durmuyodu açtığında, yolladı garantiye 27 gün sonra geldi. edit:aldığı yerde teknosa, mümkünse teknosadan da alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocksy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 warimathras said: 2500 milyara bütün paticiğe http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=QX93M980NU42 bu laptoptan alabilirsin sanirim laptopa gel yalnız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 nutella yerim senin laptopla ilgili ilginç bir durum var,sabahtan beri araştırıyorum senin linklediğin site dışında senin laptop ddr2 gözüküyor, seninki nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Vatannnn Güzel bir Laptop beğendim ben param olduğu zaman da almayı planlıyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 toledor aynen.ben de ya onu ya da bunu almayı planlıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 devir DDR3 devri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 2500 milyara ben istediğin her işlemi bir alienware bir macbook pro hızıyla yapacağıma söz veririmszfffff! gief money Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 hp den uzak dur derim zamanında dv6000 aldım paraya kıyıp fakat anakartı sorunlu cıktı bilgisayar acılıp ekrana goruntu gelmemeye basladı anakart degistirdiler 2 hafta sonra yine aynısı oldu bi ton ugrastım parasını alana kadar hp den uzak dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Şikayet sitelerini okuduktan sonra insan hiçbir markayı almak istemiyor, sikayetlerde hp bir numarada ,arkasından şu ana kadar en güvendiğim toshiba geliyor, ardın acer,asus,lenovo, hepsinin teknik servisileri birbirinden beter, sumsung iyide onunda garantisi bittikten sonra parça bulmada sıkıntı yaşanıyormuş? Bu arada acer lar sizce iyimi? fiyat performans olarak iyi gözüküyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 mokoko said: "nutella yerim" said: abi son 6 ayda laptop piyasasında fişek gibi yükselen performans/fiyat canavarı samsung r522 oneririm aldım kullanıyorum şahane alet bende r522 kullanıorm. 3. laptopum. muhteşem alet gerçekten. verdiğim butun para helal olsun. bende de R520 var, şahane alet samsung (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yalnız en çok şikayet edilen olması en kötü anlamına gelmiyodur heralde di mi? 300 tane hp satılıyosa 20 tane başka marka satılıyodur belki de, haliyle kat kat daha fazla sorunlu gibi duruyodur. çünkü resmen kasası falan iyi be hp'nin? arkadaşımda var ısınma sorunu dışında eksiksiz bi makine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Rocksy said: warimathras said: 2500 milyara bütün paticiğe http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=QX93M980NU42 bu laptoptan alabilirsin sanirim laptopa gel yalnız... o notebookun yanına heralde bi de portatif klima fln lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 abi samsung a şahane diyorsunuz anlıyorum ama onun samsung 522 fiyatına acerdan lenovo dan daha iyi özellikli laptop alabiliyorsun örnek: acer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ama acera felaket şikayet var insanın alası gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 acer alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar