Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

max 2500 milyarlık laptop tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar yeni laptop alıcamda max 2500 tl lik teknik serviside iyi olan bir laptop önerirmisiniz? 1 inci önceliği laptop un benim için ekran kartıdır, çok oyun oynamam ama oynadımmıda high da oynamayı severim, mesala dragon age dir risen,fallout 3 bunları daha oynama fırsatı bulamadım şunları şöyle güzel çalıştırcak en azından önümüzdeki 1 senenin oyunlarınıda iyi bir şekilde çalıştırcak bir tavsiyede bulunursanız sevinirim.
Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

abi son 6 ayda laptop piyasasında fişek gibi yükselen performans/fiyat canavarı samsung r522 oneririm

aldım kullanıyorum şahane alet

bende r522 kullanıorm. 3. laptopum. muhteşem alet gerçekten. verdiğim butun para helal olsun.
Mesaj tarihi:
"White Wolf" said:

nutella mobility ekran kartlarından pek anlamıyorum nasıl performansı bir dragon age dir bir mass effect 2 bunları yüksek performans çalıştırırmı ?

tabi calıstırır

fo3 u cok rahat ve guzel bir sekilde oynadım
Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

aynen

bundan onceki laptop um hp di
essekten inip ata binmis gibi oldum

aynen lan. bende de hp pavillion vardı. hakkaten hp den sora ferrari gibi gelio şu anda bu.
Mesaj tarihi:
benimkinin garantisi geçmişti ya. bi sabah kalktım açmaya çalıştım hiçbi hareket yoktu. meğerse bişiler yanmış içinde. hala bilgisayarcıda duruo. dedim çıkma parça geçerse eline tak sen buna adsadasd
Mesaj tarihi:
http://www.sanalmarketim.com/urun/c1017d8f2600e62b0ea06f76263f7e8a/ACER-AS6930G-744G50-P7450-2.13GHz-4GB-500GB-16#34;-9600GT-Vista

arkadaşımda var bu aletten. canavar gibi performans veriyor üstüne üstelik fazlada ısınmıyor :D
  • Yeni Oluştur...