White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Arkadaşlar yeni laptop alıcamda max 2500 tl lik teknik serviside iyi olan bir laptop önerirmisiniz? 1 inci önceliği laptop un benim için ekran kartıdır, çok oyun oynamam ama oynadımmıda high da oynamayı severim, mesala dragon age dir risen,fallout 3 bunları daha oynama fırsatı bulamadım şunları şöyle güzel çalıştırcak en azından önümüzdeki 1 senenin oyunlarınıda iyi bir şekilde çalıştırcak bir tavsiyede bulunursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 abi son 6 ayda laptop piyasasında fişek gibi yükselen performans/fiyat canavarı samsung r522 oneririm aldım kullanıyorum şahane alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bide donanım&yazılımlık konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 http://www.teknolojialani.com/urun/samsung-r522-js0atr-notebook.aspx sudur benim alet cok memnunum tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 modeme reset atmıştı teyzem düzelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 2500 milyar başlık fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 On yüz bin milyoncuk baloncuk gibi başlık olmş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 2500 milyara bütün paticiğe http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=QX93M980NU42 bu laptoptan alabilirsin sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ondan herkese 800 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 "nutella yerim" said: abi son 6 ayda laptop piyasasında fişek gibi yükselen performans/fiyat canavarı samsung r522 oneririm aldım kullanıyorum şahane alet bende r522 kullanıorm. 3. laptopum. muhteşem alet gerçekten. verdiğim butun para helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 nutella mobility ekran kartlarından pek anlamıyorum nasıl performansı bir dragon age dir bir mass effect 2 bunları yüksek performans çalıştırırmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 aynen bundan onceki laptop um hp di essekten inip ata binmis gibi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 :D başlığın kusuruna bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 250 milyar tane alınabiliyo o laptoptan 2500 milyara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 "White Wolf" said: nutella mobility ekran kartlarından pek anlamıyorum nasıl performansı bir dragon age dir bir mass effect 2 bunları yüksek performans çalıştırırmı ? tabi calıstırır fo3 u cok rahat ve guzel bir sekilde oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 "nutella yerim" said: aynen bundan onceki laptop um hp di essekten inip ata binmis gibi oldum aynen lan. bende de hp pavillion vardı. hakkaten hp den sora ferrari gibi gelio şu anda bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ahhah aynen benimki de pavillion du alet bozuldu yapamadılar parasını verdiler bunu aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 nutella yerim saol valla ben antalyada yaşıyorumda, bir teknik servisini araştirim uygunsa, ilk 5'e koydum ürünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 benimkinin garantisi geçmişti ya. bi sabah kalktım açmaya çalıştım hiçbi hareket yoktu. meğerse bişiler yanmış içinde. hala bilgisayarcıda duruo. dedim çıkma parça geçerse eline tak sen buna adsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 hp zaten düşünmüyorum şikayet sitelerinde 1000 lerce şikayet var, teknik servisi biraz problemliymiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 alabilecegin en iyi laptop samsung abi baskasına bakma bile derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 max 2500 milyarın var ama doğru yere konu açamıyorsun iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 http://www.sanalmarketim.com/urun/c1017d8f2600e62b0ea06f76263f7e8a/ACER-AS6930G-744G50-P7450-2.13GHz-4GB-500GB-16#34;-9600GT-Vista arkadaşımda var bu aletten. canavar gibi performans veriyor üstüne üstelik fazlada ısınmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 böyle bişeye external ses kartı bağlayabiliyomuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar