Clubber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 arkadaşlar bold 9700 aldım...tuş takımımın ışıkları yanıkken kenardaki tuslar ortadakilere göre daha sönük ve sarımsı bi renkte..trackpadin sağındaki "back" tuşu ile "menü" tuşu arasındada renk farkı var ışık olarak...bnim telefonum hatalımı...kullanan varsa kontrol ederse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 sorry farklı modelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 brightness'ı kısmışsındır %80 üstüne çıkar düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 şimdi ben de baktım da P ve Q tuşlarının ışıkları 'tam' yanmıyo bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 javelinimi seveyim. keypad altındaki ledler uzak kaçıyodur. sonucta her tusun ısıgı ayrı degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar