xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 said: hürriyet gazetesinin 6 şubat 2010 tarihli haberi.. İngiltere'den öğrencilere sert önlemler İngiltere, Avrupa Birliği ülkeleri dışında öğrenci olarak gelecek kişilere sert önlemler getiriyor. İngiltere İçişleri Bakanı Alan Johnson, ülkeye öğrenci olarak gelecek kişiler için vize uygulamalarını zorlaştıracaklarını ve bu yönde önlemler alacaklarını açıkladı. AB ülkeleri dışından İngiltere'ye öğrenci olarak gelecek kişilere vize konusunda kısıtlamalar getireceklerini kaydeden Johnson, bu uygulamanın birkaç hafta içerisinde hayata geçirileceğini, amacın öğrenci vizesiyle gelip çalışanları engellemek olduğunu belirtti. Johnson, "İngiltere'ye yasal yollarla eğitim almak için gelecek yabancı öğrencilere açığız, ancak buraya okumak için gelip çalışanları önlemek için kuralları sıkılaştırıyoruz" dedi. İNGİLİZ HÜKÜMETİNİN ALACAĞI BAZI ÖNLEMLER: * AB ülkeleri dışından öğrenci olarak gelecek kişilerin İngilizce konuşmaları ve İngilizcelerinin başlangıç düzeyinin üzerinde olması gerekecek. * Lisans seviyesi altında ders alan öğrencilerin, 20 saat olan haftalık çalışma izinleri 10 saate indirilecek. * 6 aydan az sürelik bir kursa katılacak öğrencilerin, kendilerine bağlı bir kişiyi yanlarında İngiltere'ye getirmelerine izin verilmeyecek. * Lisans düzeyi altındaki kursların, ülkenin "uygun ve güvenilir kurumlar listesinde" yer alması gerekecek. İngiliz hükümeti, vize sisteminin "çok gevşek" olması nedeniyle eleştiriliyordu. Özellikle 2009'un Noel günü bir ABD uçağına saldırı girişiminde bulunan Nijeryalı Ömer Faruk Abdulmuttalib'in daha önce Londra'da öğrenci olduğunun ortaya çıkmasıyla hükümete yönelik bu eleştiriler artmıştı. bu da bbc haberi. http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/8502640.stm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Buradaki İnglizce kursları bayram edecek desene..Ayrıca şu 20 saatlik çalışmayı 10 düşürmeleri de iyi olmuş ya zaten burs vermiyorlardı üstünde bu olunca iyice gelmeyin buraya mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ben de ingilizlerin kemçik suratlarını gormek istemiyorum her yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Öyle deme. Yazın ingiliz bi farmer kızıyla tanıştım. Kız harbi damızlık inek gibiyidi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 İyi olmuş bence allahın "I go you go we go" ları gidip duruyordu sırf parası var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 zaten zor ki? Normalde mesela EU ülkesinden bir üniversitede EU dışında öğrenciysen 1000 euro gibi bir fiyat yerine 10000 euro ödüyorsun. hadi bu her EU ülkesinde böyle ama diğer ülkelerde burs alırsan tam burs veriyorlar, ingilterede burs alırsan bazı okulları 10000 euronun sadece 1000 eurosunu burs olarak veriyorlar geri kalan 9000 euroyı istiyorlar. alsınlar münasip şeyler yapsınlar okullarıyla diyesi geliyor insanın heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 yanlız şu ingilizce öğretim yuvaları ve kitaplarla birlikte parayı müthiş kıran ülkedir kendileri. hatta o tüm ingilizce öğretim kitaplarının hepsi tek bir kadına aitmiş zamanında o patentlemiş onu. fevkalade alıyor parayı namussuz. şimdi tabii bundan sonra ülke dışında ki satışları sanırım daha da fazla artar. bir de bulunduğum süre içerisinde aksaraylı bir çok adamla tanışmıştım brighton da ve bir tanesi söylemişti 1990lı yılın sonlarında aksaray kütüklü vatandaşları almamaya başladıklarını söylemişti. çok fazla göçten dolayı. bu durumda eminim daha önceden planlanmış bir şey belli ki sınıra ulaşmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar