Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 az önce cs, tfc, hl gibi eski motor oyunlardan VAC ban yediğimi öğrendim. sebep olarak hile kullanımı gösteriyor. ben zaten bu oyunları çok uzun zamandır oynamıyorumda kuzenim kaldı bikaç günlüğüne muhtemelen onun yaptığı bi salaklık yüzünden başıma geldi bu. sormak istediğim şey, steam'in sayfasında; Important: All VAC bans are permanent - Valve has a zero-tolerance policy for cheating and will not lift VAC bans under any circumstances. yazıyor ancak yinede bu banın kaldırılması ihtimali var mıdır? benzer durum yaşayanlar falan var mı? steam support'a bi ticket bıraktım durumu açıklayan. birebir diyalogla falan çözüme varır mı? sinir harbi geçiriyorum şu anda resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 of geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 geçmiş olsun, açacaklarını sanmam. zero tolerans :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ggsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 of.. neyse dolu tarafından bakayım bari, TF 2 ve source oyunlarına birşey olmamış. ama çok sinirimi bozuyor VAC Status'te In Good Standing görmemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 2003 den beri kullandığım accountum 2006 yılında ban yedi. o gun bu gundur zevkle girip oyun oynayamıyorum =(. Dod çekiyor canııııııımmm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 acmazlar gg olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 benim de başıma gelmişti, steam ilk çıktığı zamanlar ( ne zamandı ki ) acc ban yemişti, geçen gün girdim hala cheater bıdı bıdı yazıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 e hem whcisin hem de aimci, daha ne olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 VAC'nin toleransı yok hakikatten. Açılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 MW2 de de aynı hassasiyeti görsek keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Sereglin said: e hem whcisin hem de aimci, daha ne olsun... bana diosan ben yapmadım bi çocuğa satmıştım acc'yi o yapmış :( Xenocide'a diosan yapar o yapar :P ama yine de yazık olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ilk defa ban aldıysan 1 yıl sonra açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 hadi ya? açılsın abi sinir oluyorum o vac statusu gördükçe :P sezgin spearı yiyon kafana kafana sonra wall var aim var tabi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 açılmaz o ne 1 yılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar