Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir anda mide bulantısı bir baktım aşkmış acaba dogrumu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aynı kızı alışveriş yaptığım yerde 3 üncü sefer gördüm vede cesaretimi toplayıp sacma sapan konulardan konuşmaya başladım konusştukça gülmeye başladık vede öğretmen olduğunu öğrendim ama bügün farklı olarak konusurken mideme bir ağrı girdi.konuşmamızın sonunda telefonlarımızı aldık ( / ).şimdi ben hafta içi arıyıp bir yere çaırmayı düşünüorum çok deişik bir ortamda gelişen bir olay oldu bu yani, bu miğde ağrısı bir anda aşk olabilirmi hoslanma mı anlıyamadım yardımlarınızı bekliorum.hafta içi bir yere çağırmalımıyım yoksa aramaya değermi şansımı mı kullanıyım 4 senelik ilişkimi askerde yeni bitirdim zaten burda astegmenlik yapıorum uzun süredir ilk defa böle bişi hissettim naapmalıyım fikirlerinizi bekliorum..[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Mesaj tarihi:
Bence biraz daha bekle aşka dönüşsün. Saklanan sevgi, şarap gibidir yıllanır yıllandıkça aşka dönüşür ama şarabın tersine uzun süre beklemek gerekmez. Eh iş aşka dönüşünce zaten sen daha buraya gelmeden kendini kızın yanında bulacaksındır sonucu ise ya evet ya hayır :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
bir yıla kalmaz açılan toplam konu sayısı konu dışını bile geçer bene heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
aynı şekilde karın ağrısına aşk acısıda (ayrılık sonrası) sebep olur hemde çook[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
homoid, 24 Temmuz 2004 22:01 tarihinde demiş ki:
karın ağrısı kesin bir aşk belirtisidir.

Hatta diz kısmında ağrılar ve titremeler görülüyor.

ben 2 derttende müzdaribim şuanda :D

Ve vücut ısınması. kalp çarpıntısı ve terleme :)[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
said:
Norton_Antor, 24 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki:
bence direk git kıza.uzun süre geçerse ya çok iyi arkadaşı olduğunu yada gay olduğunu düşünür.fazla zaman geçince olmuyor bu işler bence yakın bir zamanda hallet.tabii ki sen bilirsin ama...
deneyim konuşuyo burda :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Mesaj tarihi:
Mide bulantısı biraz uç durumlarda olabiliyo ama hiç el titremesi yaşamadım garip bende mi bi sorun var acaba :P[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
said:
Dresquin, 24 Temmuz 2004 22:53 tarihinde demiş ki:
said:
Alexi_Septimus, 24 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
Hmm, geçen gün sivilce çıktı sırtımda.
Kesin aşktan.

O aşksızlıktan.

Ben zaten aşığım =).[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
  • Yeni Oluştur...