SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Aynı kızı alışveriş yaptığım yerde 3 üncü sefer gördüm vede cesaretimi toplayıp sacma sapan konulardan konuşmaya başladım konusştukça gülmeye başladık vede öğretmen olduğunu öğrendim ama bügün farklı olarak konusurken mideme bir ağrı girdi.konuşmamızın sonunda telefonlarımızı aldık ( / ).şimdi ben hafta içi arıyıp bir yere çaırmayı düşünüorum çok deişik bir ortamda gelişen bir olay oldu bu yani, bu miğde ağrısı bir anda aşk olabilirmi hoslanma mı anlıyamadım yardımlarınızı bekliorum.hafta içi bir yere çağırmalımıyım yoksa aramaya değermi şansımı mı kullanıyım 4 senelik ilişkimi askerde yeni bitirdim zaten burda astegmenlik yapıorum uzun süredir ilk defa böle bişi hissettim naapmalıyım fikirlerinizi bekliorum..[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Bence biraz daha bekle aşka dönüşsün. Saklanan sevgi, şarap gibidir yıllanır yıllandıkça aşka dönüşür ama şarabın tersine uzun süre beklemek gerekmez. Eh iş aşka dönüşünce zaten sen daha buraya gelmeden kendini kızın yanında bulacaksındır sonucu ise ya evet ya hayır :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 umarım aşktır ve karşılıklı olur..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Aşk mı değil mi diye düşünme.. Direkt gir ortama aşksa belli eder.[signature][hline]Allah kahr bela! kalh!ae
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 çakal seniii,yere bakan yürek yakan :horace:[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :horace::hmm::lol::rock::hrr::yapma::-P:utaniem::-?:-):):D:-O;)8-):(:|
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bence direk git kıza.uzun süre geçerse ya çok iyi arkadaşı olduğunu yada gay olduğunu düşünür.fazla zaman geçince olmuyor bu işler bence yakın bir zamanda hallet.tabii ki sen bilirsin ama...
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bir yıla kalmaz açılan toplam konu sayısı konu dışını bile geçer bene heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 karın ağrısı kesin bir aşk belirtisidir. Hatta diz kısmında ağrılar ve titremeler görülüyor. ben 2 derttende müzdaribim şuanda :D
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 aynı şekilde karın ağrısına aşk acısıda (ayrılık sonrası) sebep olur hemde çook[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: homoid, 24 Temmuz 2004 22:01 tarihinde demiş ki: karın ağrısı kesin bir aşk belirtisidir. Hatta diz kısmında ağrılar ve titremeler görülüyor. ben 2 derttende müzdaribim şuanda :D Ve vücut ısınması. kalp çarpıntısı ve terleme :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Hmm, geçen gün sivilce çıktı sırtımda. Kesin aşktan.[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 hatta kız şöyle bi dönüp baktı sonra göz kırptı verirmi acaba?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :horace::hmm::lol::rock::hrr::yapma::-P:utaniem::-?:-):):D:-O;)8-):(:| [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 24 Temmuz 2004 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 baştaki sel i at , con koy yerine .. to protect and preserve ....[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 emin ol elim 24 saat şeyimde olsa o mesajı atamazdım[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :horace::hmm::lol::rock::hrr::yapma::-P:utaniem::-?:-):):D:-O;)8-):(:|
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Norton_Antor, 24 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki: bence direk git kıza.uzun süre geçerse ya çok iyi arkadaşı olduğunu yada gay olduğunu düşünür.fazla zaman geçince olmuyor bu işler bence yakın bir zamanda hallet.tabii ki sen bilirsin ama... deneyim konuşuyo burda :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 :P ewt sayılır:) bu arada karın ağrısı haricinde mide buşantısı ve el titremesi de görülebilir böyle durumlarda(el titremesi ben hiç yaşamadım duyduklarım sadece)
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 aşık olunca sizde ne garip değişimler oluyor öle ya =)[signature][hline];;suitfly icq
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mide bulantısı biraz uç durumlarda olabiliyo ama hiç el titremesi yaşamadım garip bende mi bi sorun var acaba :P[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 :horace: hahhaha[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 sanırım bu da garbage a gider[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Dresquin, 24 Temmuz 2004 22:53 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 24 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: Hmm, geçen gün sivilce çıktı sırtımda. Kesin aşktan. O aşksızlıktan. Ben zaten aşığım =).[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 o kadar aşık ki adam bodruma gitti sıkıldı geri döndü[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ben aşkın kendisine aşığım:P "fuzuli" konuşalım biraz:)
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 aşk güzeldir ya[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Prawler, 25 Temmuz 2004 00:18 tarihinde demiş ki: aşk güzeldir ya eskiden bende öyle derdim ama artık bulls.it diyorum.ama bu aşık olmaya engel değil maalesef:)
Öne çıkan mesajlar