QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Merhaba; Çalıştığım bankada Sustainable Development (Sürdürülebilir Kalkınma) konusundan sorumluyum. Aylık olarak newsletter yayınlıyorum. İnsanları çevre ile ilgili konularda bilgilendirmek ve farkındalığı arttırarak alınabilecek önlemlerden bahsetmek amacını tanışıyor bu yayınlar. Şu ana kadar aşağıdaki konular üzerine çalışmalar yaptım: * Su * Kuraklık * Ormanlar / orman niteliğindeki arazilerin kaybı * Hava kirliliği * Enerji Tasarrufu * Elektrik üretimi ve tüketimi / alternatif kaynaklar * Kyoto protokolu * Plastik atıklar ve geri dönüşüm * Dünya Çevre Günü * Küresel Isınma * Tehlike altındaki türler * Kopenhag İklim Zirvesi * Genetiği Değiştirilmiş Tüketim maddeleri Bu ay için yeni bir fikir üretemiyorum. Eğer aranızda sürdürülebilir kalkınma ile ilgilenmiş olan, bu konu ile ilgili forumlara üye olan veya blog takip eden varsa bana öneride bulunabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim, Ece.
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bizim bankada da tasarruf komitesindeydim ben du bakim bişeyler çıkabilir.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 hmm evet olabilir aslında, nükleer enerji hatta nükleer silahlar falan da olabilir. teşekkür ederim.
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 golf sahalarının kaka olması( çok su yiyo ya temanın sitede falan da var)
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 üretimde verimlilik, tabii yukarda bahsettiğin pek çok başlığı kapsıyor; ama üzerine düşünülebilir. hatta şöyle de bir kaynak http://www.bsdglobal.com/tools/bt_eco_eff.asp
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 eco city vb türevleri araştırılabilir kyto denmiş ramsar arastırılır ayrıca çed raporları vardır onlara bakılır eco city ile ilgili arasıtırılsa zaten cok genis kapsamlı bi suru sey bulunur
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 hybrit araçlar olabilir mesela. teknolojisi, sağlayacakları vb.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 çok teşekkür ederim arkadaşlar, 3 aylık malzeme çıktı bana =)
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bizim hobi olarak yaptıgımız seyi adam is olarak yapio bide adama para veriolar helal rep
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Breedan said: bizim hobi olarak yaptıgımız seyi adam is olarak yapio bide adama para veriolar helal rep para dediğin 300 TL + sodexho ^^
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ayda birse allahtan belanımı istioyosun dicem.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Breedan said: ayda birse allahtan belanımı istioyosun dicem. ayda bir newsletter yayınlamak + senede 2 defa falan etkinlik düzenlemek. ama tek yaptıgım iş bu değil tabii ki. kurumsal iletişim dahilindeki her şey. ^^
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 300 TL + sodexhoya hangi banka adam çalıştırıyo bana saçma geldi staj mı?
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 GDO'lardan bahsettiysen bu ayda dünyadaki gıda dağılımından, kıtlıktan, afrikadaki açlık sorunundan falan bahsedebilirsin. İkisini birbirine de bağlayabilirsin.
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 perma culture renewable energy ghg emissions per capita positive feedback meat production automobile industry bole bole gider. yalnız konuları o kadar geniş almışsınki her hafta nası işledin her birini helal valla
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 paspatur said: 300 TL + sodexhoya hangi banka adam çalıştırıyo bana saçma geldi staj mı? staj canım, gerçi 2 yıldır staj, bakalım ne zaman değişecek kısfmet ^^
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Evet konular da çok geniş. Her hafta 1 konu bitirmek zorunda mısın ? 2-3 haftaya rahat rahat yayılacak konular var bence.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Wispy said: Evet konular da çok geniş. Her hafta 1 konu bitirmek zorunda mısın ? 2-3 haftaya rahat rahat yayılacak konular var bence. haftalık değil, her ay bir konu işliyorum, 3 sayfalık falan bir newsletter yayınlıyorum.
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Stajer adama banka içi newsletter yayınlatmak da bana saçma geldi.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 paspatur said: Stajer adama banka içi newsletter yayınlatmak da bana saçma geldi. aşağılama be. :) 2 senedir çalışıyoruz herhalde öğrendik artık, kıskanma senin de olur :)
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 2 yıl süren staj bana saçma geldi zaten bankacı olduğum için merak ettim. Kadroya alsınlar madem artık.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 paspatur said: 2 yıl süren staj bana saçma geldi zaten bankacı olduğum için merak ettim. Kadroya alsınlar madem artık. ABN AMRO zaten kendi iç işleri ile meşgul şu an kimsenin ne olacağı belli değil, bi de okul bitmedi daha, sözleşme falan olursa 600 TL bursum yalan olur :P
Öne çıkan mesajlar