Mortis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Şimdi Nokia 6300 telefonum var, kontörlü turkcell hattım var. Blizzardın mobile authenticatorını aldım, telefonumu yazdım vs, application linki mesajla geldi , yükle diorum bağlanıp yüklemio. WAP ayarlarını yapiim dedim Bu adresteki ayarların aynısını yaptım. Fakat hala bi tık yok. Yükleniyor dio 1-2 dakka sonra bağlantı kurulamadı dio. Turkcelli arayıp aktive etmem gerekio mu bişeyi, yoksa ayarları mı kurcalamam lazım iice. 2 saatim var, satın aldıktan sonra o applicationı download etmek için, sonra edemiorum tekrar satın almam gerekio. o yüzden acil halletmmem gerek şu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ayarı yapılmış başka birisinin telefonuyla yap bence ben de de bi nokya vardı 2 ay ugrastım wapa falan giremedim denemediğim ayar yöntem kalmadı sorunlu heralde telefonların bazıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 tüm o ayarları sil, turkcell'i ara, wap ayarlarını istiyorum beyler yardım pls de, hallediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 o dediğin olayı yaptım , wap ayarlarını yolladı turkcell falan da yine de girmedi pff tatsız baya, fistanın dediği gibi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 oha bi dk paralı mı o iphone dısındakilere? lolololololololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 telefonu kapatıp açtın mı ayarları kurduktan sonra? ben kapatıp açmadığım için bi 10 kere falan yaptım o işlemi olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 @berk: 1 dolar abi bişey değil bu arada şimdi kapatıp açtım ama hala olmadı bu arada o ayarları sil diosun ya o ayarları nasıl silecem fabrika ayarlarına getir diorum güvenlik kodu istio, o kod hakkında bi fikrim yok benim hehe pin kodu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar