KosPer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Kutusu herşeyi yerli yerinde.Çiziği hiç birşeyi yok.PAL versiyonu.Takasta yapılabilir.Satış fiyatı 130 TL.İlgilenenler irtibata geçsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 1. oyunun pal versiyonu diye bişey yok. iki releasei var asia jp ve na 2. 130 absürd fiyat 3. oyunun ismi demon's souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 130 ytl nedir 2 ci el oyuna. Oyun çıkalı ne kadar zaman oldu bide. Bizim millet araldan çakal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 spawn77 said: 130 ytl nedir 2 ci el oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 geçen senenin en iyi oyunu seçildi. 130 biraz uçmuş bi rakam arkadaşım sen bi 80 den alta say :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 fiyat çok sevimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Beyler bende PS3 bile yok bi arkadaşım rica etti bende yazdım.Bu pazar alanına yapılan yorumlar beni öldürecek zaten.Nasıl satmak isteniyorsa öyle satılsın yazdı kaç defa alan yetkilileri ille bir troll girişimi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 sıfırı daha ucuz olan oyuna böyle fiyat söylenirse gelecek tepki bu ama yapacak bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Ya sen tepki falan gösteremessin.Alacak biri olursa yada takasa girecek buraya mesaj yazar.İlle çok içine oturup tepkini belli edeceksen özel mesaj atarsın.Buraya yazamazsın onu.Ben oyun fiyatlarınıda bilmiyorum oyunlarıda bilmiyorum.Ama burası serbest bir pazar alanı.Kimseye zorla birşey satmıyorum.Biliyorum paticik üyelerini korumaya çalışarak çok büyük bir özveri sergilediğini düşünüyorsun.Alan alır almayan almaz.Bukadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 trollün anlamını bilmeden kullanma. trollenen bişey yok. sen daha oyunun pal sürümünün olmadığını bile bilmeden oyunu palmış gibi satmaya çalışıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 60'a falan satılıyor oyun. farketmiyor senenin en iyi oyunu seçilmesi. ben abartıp 50'e arıyorum oyunu ki buldum galiba. yani 2.5 tane alırım 130'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 KosPer said: Ya sen tepki falan gösteremessin.Alacak biri olursa yada takasa girecek buraya mesaj yazar.İlle çok içine oturup tepkini belli edeceksen özel mesaj atarsın.Buraya yazamazsın onu.Ben oyun fiyatlarınıda bilmiyorum oyunlarıda bilmiyorum.Ama burası serbest bir pazar alanı.Kimseye zorla birşey satmıyorum.Biliyorum paticik üyelerini korumaya çalışarak çok büyük bir özveri sergilediğini düşünüyorsun.Alan alır almayan almaz.Bukadar basit. ben bi tepki göstermedim yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Kaede said: trollün anlamını bilmeden kullanma. trollenen bişey yok. sen daha oyunun pal sürümünün olmadığını bile bilmeden oyunu palmış gibi satmaya çalışıyorsun Trollün ne olduğunu gayet iyi biliyorum teşekkürler.Oyunun sürümüyle ilgili yada oyunla ilgili herhangi bir sorun varsa irtibata geçersin sorup öğreniriz.Zaten internet üzerinden satış yapmıyoruz burda.Elbet neyin ne olduğunu öğrenerek alacak millet. Hayır burada bana laf giydirmeye çalışıyosunuz onu anlamıyorum.Kimseyi kazıklamak gibi bir amacımda yok, ki oyunu bende satmıyorum o konuyu açtıran arkadaşlada konuşucam zaten ama bu yapılanları haklı çıkarmaz.Her neyse konu amacından sapacak daha fazla polemiğe girmek istemiyorum.Ayar verme çabaları devam edecek yoksa.Konu kitlenirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 böyle rage e gireceğine, topici açmanı isteyen arkadaşına fiyat biraz saçmaymış galba, ayrıca pal versiyonu yokmuş sanırım bi bakıp güncellermisin tarzı birşey söyleseydin arkadaşın da fiyatı deiştirmek bile istemiyorsa, düzgün bir şekilde arkadaş bu fiyattan satmak istiyo arkadaşlar kusura bakmayın falan deseydin şeker gibi topic olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Haklısın ama burda dolandırıcı muamelesi görmek insana dokunuyor 5 yıllık üyeyim burda neyin ne olduğunu biliyorum.Her neyse özür dilerim herkesten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 hayır alakası yok sen burda kendin satıyormuşsun gibi oyunu satışa koyuyorsun, üstüne oyun hakkında yanlış bilgi veriyorsun. bu insanları farklı şeyler düşünmeye iter haklı olarak burda kimse ismi lazım değil forumlardaki gibi birbirine arka çıkıp 200 lük şeyi OO BİZİM EMMOĞLU BUNU 100 E ALDI SEN 50 YE BIRAK demiyor eğer bir ürünü satıyorsan hakkındaki herşeyi biliceksin. bilmiyorsan insanlar tepki gösterince kusura bakmayın ürün benim değil arkadaşımın, sorularınız varsa iletiyim diyiceksin. böyle saçma çıkışların seni daha da haksız yapar oyun zırnık umurumda değil. 75 tl civarında bi paraya oyunun sıfırını aldım, severek oynuyorum, satmayı düşünmüyorum. senin satışını baltalamanın tam tersine daha çok insanın bu oyunu alıp görmesini bile isterim çünkü oyun son yılların EN İYİ oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Tamam Kaede haklısın.Ben haksızım özür dilerim.Biliyorum devam edersek bende yorulucam sende yorulacaksın.Girer 1-2 el dota atarım yatarım.Sende biraz PS3 atarsın.Kafamız rahat uyuruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ya kafaya taktim oynicam bu oyunu gel pm den konusalim abi bi 20ytl indirirsen 100verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Beyler oyunu aldim suanda elimde satilmistir kospera(rusen) e tesekur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 WIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 oha.ben bu forumdan birinden 55 liraya tertemiz aldım.adam kullanmamış bile.oyunun sıfırı ztn 70-80 e gidiyor nerdeyse hep bu gittigidiyordan dolayı.millet hala gta4 e 80 lira istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Oyun bende bulamadim hicbiyerde yoktu aldik para cok olunca koymuyo asfsaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 zenginim diyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Abi bu oyuna 200de verirdim cok ariyodum arkadasinda paraya ihtiyaci varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar