Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Yok, yok bu adam isini biliyor... :-P Tebrik ederim, yine guzel is cikarmissin. Ailecek severek dinliyoruz... :) Ama ne yalan soyleyim instrumantal hali daha iyi, ya da soyle de denebilir; vokal daha iyi olabilirdi.[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bence sen yine de öbür dediklerimi dikkate al ekipmanın el verdiğince[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 THRAAAAAAAAAASH! :) güzel olmuş distortion tabi olmamış ama :) çok tiz ,sert değil arcanein dediği gibi. bi ara biz de grupla stüdyoya girelim ben de yollarım bestelerimizi..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ben şu sertlik hadisesini anlamıorum adam öle bi disto kullanmıki nota faln yo kdirke jöjjj şeklinde gelio fazla bile sert bana göre hane daha mı bass olsun istiosun yane tiz olakla sert olmak çok alakasız 2 konu[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 hane o arcane in dediği olay için draven in 10.000$ ı olsa da yetmez ne normal bi JCM900 (kaç bin dolar ben unuttum)den o ses çıkıo (denedim) ne Line 6 POD gibi aşmış bir markanın en iyilerinden olan XT processor den o ses çıkıo adam zaten vokal deil ölesine yapmış[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 zaten deamon cım jözz şeklinde gelirken sert olması gerekiyor. Gitarın bassı yok bassı, çok tiz distortion yayılıo gain fazla ses dağılıo ne diim . Cızzzzz yani JIN JIN değil :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 hesaplı bi yolu yok mudur benim dediğim olayın ? neden yoktur ? bilgisayarda yapılamaz mı ? draven fear factory nin yeni gitaristi olabilecek mi ? :P[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bass açıcak arkadas :)bi de D ye düşürcez gitarları ben de steves specialla kaydetcem beenmeyenin sesi alnını karışlıcam sonra[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 d yetmez C!! :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 C olmadi G ye duselim. o sarkidan birsey anliyanada yani hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ehe sonra gitar tellerini gerip gerip yay gibi kullanırız millete ok atarız :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: arcane, 09 Temmuz 2004 19:03 tarihinde demiş ki: bi de gitarda acele etme, şarkı panik halinde olmasın.nerede hızlanıcağını nerede sert gireceğini planla en doğru söylenmiş şey bu olmuş. 2.10 civarındaki değişim değişik olmuş ama yanlış da olmuş bence. Tam uzun sustainli notayla solo girişi olucak yermiş. E ama belki ulan herhangi bir parça gibi olmasın niyetiyle yapmışındır diyoruz ve geçiyoruz petek dinçöze. aynı şekilde 3.30 civarı geçiş de olmamış diyorum. ve seni haftanın rüküşü seçiyorum. bunun ötesinde bi de şunu söyliyim, parça planını kafanda oluşturduktan sonra, önce bas ve bateri/perküsyon partisyonlarını hazırla. bi groove (black metalda nereye kadar groove...) elde ettikten sonra seni daha rahat ettiricektir onun üstünde çalışmak. tamam biliyorum dandik ses sisteminde cartla curtla filan yaptın ama işte bu eleştrileri yapıyosam da demek ki bişiler var ki yapıyorum. şevk var iştiyak var en azından. bu oyunu yapan firma türk firma olduğu için 100 veriyoruz.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 dogru, gecis kisimlarindaki uyumsuzluklar aceleye getirmekten oldu. biraz ugrastim, soyle kaydederken sert distortion tonu yakalamaya. test kaydi baya ufak o yuzden cekinmeyin, nasil olmus, neler degistirebilir? Test riff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Ya hiç bi şekilde linkleri açamıyorum. Direct linking olayı ee anladık copylıoruz yenı browserda bıdaha denıuyozu olmuyor yine aynı. angelfire sux.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 linke sağ tıkla hedefi farklı kaydet de o zaman iner rahatça[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ben çok beğendim bu tonu ehe alakasız olucak ama tabını falan öğrenme şansımız varmı =)[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Asıl ton budur abi. Adam evinde kaydetmiş, (Judas Priest-Nightcrawler) http://fileserv5.soundclick.com/fas...wlerkaraoke.mp3 kullandığı alet olarak da şunları yazmış: Guitar (Jackson Kelly) --> Amp (Peavey Triple XXX) --> 15$ mic --> TASCAM Portastudio 414 (acting as a mic preamp) --> PC mic input --> Cool Edit Pro 2.something PS: UltimateMetal forumlarında gördüğüm bir topicden aldım..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 link çalışmıyor ?[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 http://fileserv5.soundclick.com/fastg6HiG/evilernie+nightcrawlerkaraoke.mp3 bir de bunu deneyin..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Draven bana senin mellowun tabını yollarmısın acaba?Çok uğraştım fakat çıkaramadım :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Güzel olmuş yaw begendım ben. Ama Lethe&Draven-Mellow Sorrow'u tek gecerım. ;) Lethe realdan arkadas olurda hehe.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 adam süper kaydetmiş ya hastası oldum. elindeki kelly falan amerikan heralde. ekipmanının ne kadar tuttuğunu falan yazmışmı[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 draven daha bi iyi mortis ses çok temiz o yolladığında ama benim hoşuma gitmedi tarzım dışı direk :D[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Şimdi dinledim. Distortion tonunu beyenmedim, arcane in dediği gibi. Daha sonra örnek verdiğin tonla kaydedersen çok daha iyi olabiliceği kanısındayım. Bir de şarkı çok ayrık olmuş, yani ya baştaki gibi gaz kalsa ya da ordakai gibi olsa daha iyi olur bence(ki bana sorarsan ortadaki bölüm daha iyi hehe). Ama yine de başarılı. Sağol bizimle paylaştığın için draven.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ben de yeni gördüm, iyi yine baya. eline sağlık.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar