BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 abi bankacilik eyvallah fantastik bole dar beyaz gomlekli yuksek belli etekli topuklu ayakkabili plaza hatunlarida arabistan yanlis ya cok yanlis ya beyaz fistanli arap war plazada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Ben öyle dedim de, adam Amerikalı ve Avrupalılar ile çalışacakmış, izin verdim öyle deyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çomuþluk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Yeni işin hayırlı olsun kanka umarım çok para kazanırsın böyle para destelerine ayrı isimler verirsin onları harcarken kolaylık olur bu ferrariyi almak için size ahmet ile hüseyini ikram ediyorum dersin falan . O değil de ağzını yidiğim ben burada çok sıkılıyorum lan bari serdar gelse de serdarın internetten düşürdüğü kızların güzel arkadaşlarına salça olsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Hakan mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çomuþluk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Evet Hakan'ım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bankacılık en güzel meslek, gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Gratz kariyer yaptıktan sonra türkiye'de istediğin gibi bir iş bulursun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 trix said: bankacılık en güzel meslek, gratz. o.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 HoN da da dedigim gibi, tebrikler, hayirlisi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 msn'de de dediğim gibi, yürü be azmobaps, HLL TEAM! hemen ukalalıklarıma geçiyorum: - eğitim sürecinden faydalan mutlaka. bankacı kalmayacak olsan bile "gereksiz bilgi yoktur", öğren, koy cebine. - işi beğenirsen, kalmak istersen iyice asıl. çalışkan adam kadar kıymetli bişey yok şu iş hayatında. herkes bikbik şikayet edip kaytarmaya odaklı bizimki gibi ülkelerde, aradan sıyrılmanın en önemli şartı iyi bir şeyler yapmayı söylenmekten daha çok istemek. - söylemeye bile gerek yok ama temel kural "work sux"tır. iş senin hayatın değil, kim olduğun değil, para için mecburiyetten yaptığın bir şey. mecbur olmasak yapmıycaz, sevmen gerekmiyor, tahammül edebilmen ve elinden gelenin en iyisini yapman yeterli. ama daha azı yeterli değil. hep söylerim yine söylüyorum: aslansın kaplansın azmocaam. hayırlı uğurlu olsun. :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben seviorum nan. hasta miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Abav. Ariza. Topukla topukla topukla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Emaleth said: - söylemeye bile gerek yok ama temel kural "work sux"tır. iş senin hayatın değil, kim olduğun değil, para için mecburiyetten yaptığın bir şey. mecbur olmasak yapmıycaz, sevmen gerekmiyor, tahammül edebilmen ve elinden gelenin en iyisini yapman yeterli. ama daha azı yeterli değil. kime niyet kime kısmet.. şu zor haftamda motive ettin beni ema apla =P.. tenks.. sana da GZ azmo =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Spyro said: Emaleth said: - söylemeye bile gerek yok ama temel kural "work sux"tır. iş senin hayatın değil, kim olduğun değil, para için mecburiyetten yaptığın bir şey. mecbur olmasak yapmıycaz, sevmen gerekmiyor, tahammül edebilmen ve elinden gelenin en iyisini yapman yeterli. ama daha azı yeterli değil. kime niyet kime kısmet.. şu zor haftamda motive ettin beni ema apla =P.. tenks.. sana da GZ azmo =).. zaten zevk alicagin bisi olsa neden ustune para versinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 BonePART said: Spyro said: Emaleth said: - söylemeye bile gerek yok ama temel kural "work sux"tır. iş senin hayatın değil, kim olduğun değil, para için mecburiyetten yaptığın bir şey. mecbur olmasak yapmıycaz, sevmen gerekmiyor, tahammül edebilmen ve elinden gelenin en iyisini yapman yeterli. ama daha azı yeterli değil. kime niyet kime kısmet.. şu zor haftamda motive ettin beni ema apla =P.. tenks.. sana da GZ azmo =).. zaten zevk alicagin bisi olsa neden ustune para versinner bunu sahne sanatçılarına da sorsak ya. rock bandler fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armarandir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Emaleth said: msn'de de dediğim gibi, yürü be azmobaps, HLL TEAM! hemen ukalalıklarıma geçiyorum: - eğitim sürecinden faydalan mutlaka. bankacı kalmayacak olsan bile "gereksiz bilgi yoktur", öğren, koy cebine. - işi beğenirsen, kalmak istersen iyice asıl. çalışkan adam kadar kıymetli bişey yok şu iş hayatında. herkes bikbik şikayet edip kaytarmaya odaklı bizimki gibi ülkelerde, aradan sıyrılmanın en önemli şartı iyi bir şeyler yapmayı söylenmekten daha çok istemek. - söylemeye bile gerek yok ama temel kural "work sux"tır. iş senin hayatın değil, kim olduğun değil, para için mecburiyetten yaptığın bir şey. mecbur olmasak yapmıycaz, sevmen gerekmiyor, tahammül edebilmen ve elinden gelenin en iyisini yapman yeterli. ama daha azı yeterli değil. hep söylerim yine söylüyorum: aslansın kaplansın azmocaam. hayırlı uğurlu olsun. :* TYLEEEEEEER DURDEEEEEEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ahah tekrar tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. Calisma vizemin cikmasini bekliyorum, cikar cikmaz basliyorum, haftaya gelir diyorlar, gorecegiz. Butun ulke beklemeye endeksli masallah. @Ema: aplam burdaki patronum da ayni seyi dedi bana, dedi ki bize caliskan adam lazim. Yemisim tecrubeyi, yasin 26, bize enerji katman lazim bi de vaktinde gelip bu kotu araplar gibi (kendisi de arap, ama babasi general olan arap sdf) butun gun yatma falan dedi cok gaz verdi bana, parcalayacam onlari. Mutlu olmam da cok sorun degil, maasimi guzel guzel versinler, iyi bir rakkam olsun ben zaten mutlu olurum, farketmez :P @Dreagloth, Comusluk: Evet Sercan, hakan bu, Hakan, sercanla tanistirayim seni sddfg. Ayrica hakanim, senin de yeni isini burdan hayir edeyim, Bak sharky var burda, networkcusun, sana nasil mutlu bir yasam surdurdugunu anlatsin, motive ol :P @BonePART: Zevk aldigin isi yapmak icin niye para versinler bakis acisi harikaymis, hic aklima gelmemisti. TESEKKUR EDIYORUM EFENDIMS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 azmo bu sevinç ile arap topraklarından external hard disk gönder bana bak doomgünüm de vardı geçenlerde bu arada repler sana (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar