Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Gecen sene buralara bir yerlere konu acmistim. Okuldan mezun olali ve askerden sisko raporu alali 3 ay sonra iyi bir firmada guzel bir IT sistem destekcisi / muhendisi isine girmistim ve guzel baslamisti hersey. Maalesef ema ablanin dedigi gibi zamanla is ortami yavastan sogutmayi basarmisti malum asgari ucretle gunde 10-11 saat calistirip, her turk ozel sirketinde gordugumuz "comezi somur" politikasiyla yuruduk gittik bir sure. Maalsef asker 2. yil da almayinca, sirkette zamla alakali bir sey soylemeyince biraz hayattan sogdum ve tam o sirada sevgilimden de ayrilinca YIA SILERLER diyip kendimi arabistan topraklarina attim ve 2 aydir surdurdugum is arayisim bugun sona erdi, Buranin en buyuk 2. bankasi olan Suudi Fransiz Bankasinda mulakaatim iyi gecti ve haftaya kurumsal bankacilikta finansal kurumlar bolumunde calismaya baslayacagim. Feci heycan ve sevinc var, malum IT sevdigim bir sektor olsa da zamanla isten sogudum. Fiziksel kurulumlar ilk basta ilginc ve ogretici gelse de zamanla baydi feci sekilde ve gunde 11 saat, onlarca makina kurup, fiziksel olarak yorulup bel mel cikarinca illet oldum, ustune bi de maalesef calistigimiz devlet kurumlari tarafindan "ustabasi" muamelesi gorup bir de insanlarim masalarindaki vidalara falan el atmamiz istenince (ve butun bu cileleri cok az maasla cekince) illalah gelmisti. Simdi bizimkinden tamamen farkli bir ulkede, cok prestijli bir kurumda calisma sansina kavustum. Kariyerimi IT disinda ilgi duydugum tek meslek dali olan finans ve bankaciliga kayma firsati dogdu ve atladim ustune resmen, umarim sonucu iyi olur. haftaya C.tesi gunu basliyorum (Burda haftabasi C.tesi, biraz degisik bir ulke :P) ve feci despot bir grup alman bankaciyla calisacakmisim, simdiden uyarildim valla. bana bol sans dileyin paticik, buraya yazmamin sebebi artik 10 yildir iyi kotu uye oldugum bir yerde hislerimi paylasmak, hevesimi dile getirmek, iyiye gittiginde OH COCUKLAR KONULDI demek, kotu gittiginde de sikayet edip sizlamak. Umarim hepiniz hayatta heves ettiginiz, istediginiz seyleri yapabilir, work sux derken en azindan cukkalari sayma firsatiniz olur. AMIN. tl;dr : 1 yildir az maasa calismak baydi, muamele baydi, arabistana gelip bankaci oldum. Umutlu ve hevesliyim, paylasip size hislerimi dile getirmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 SAMPIYON AZMO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ve sukrunun yaziya bakmadigini anliyoruz hsdjahdkhfjsg. AMA COK SAGOL KANKA, IYILIGIN YETER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 olm once mesaji yaziyorum, sonra okuyorum, ayibediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 aquila said: olm once mesaji yaziyorum, sonra okuyorum, ayibediyosun. kral bi adam oldugun icin bence okumadan hissediyorsun icerigini zaten... thx jah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 helal lan emir inşallah süper olur senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 3 aya bankanin muduru olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ne güzel ya. hayırlı olsun, darısı başıma sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ayrıca anlıyoruz ki bu ülkede kimseye umut yok eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 helal team, radikal karar (tu) ünideki "kim kendi işini yapıyo ki olm" geyiği gerçekmiş, onun göstergesi olmuş biraz da, eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 matematikci oldugum icin, aslinda isimi yapiyorum :P Finansal kurumlar bolumu sirf analiz ayrica guzel mesajlariniz icin tesekkur ederim herkese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hayırlı olsun "1 yildir az maasa calismak baydi, muamele baydi," şunun üstüne her türlü güzel gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hakkaten grats ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 emir ilk maaşınla bana hurma gönderirmisin ordan. bide zemzem suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 basarılar tebrikler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kermit said: emir ilk maaşınla bana hurma gönderirmisin ordan. bide zemzem suyu zemzem zor da humra problem degil. zemzem'in satisi yasak, mekkeye gidip kendin bizzat alacan, o da zor lakin mekkeye gitmeyi pek dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hurma isterim o zaman abi bidebilmiyom nerden bulucam burdan aramakta istemiyom ama arapların giydikleri entariler varya beyaz ondan istiyom ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bir tek dileğim var mutlu ol yeter emir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 GRATS BAB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yanlis yollardasin azmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 her şey gönlünce olsun, ama kurumsal bankacılık daha pis sömürüyor şimdiden uyarayım. tecrübe ile sabit. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 helal emir. beni de yanına aldırsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Tebrikler Azmo. Bence çok iyi etmişsin. Türkiye de matematikçi olarak malesef değer bilinmiyor. Bankacılık güzel sektör. Umarım işler yolunda gider mutlu olursun. HELAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar