BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 şu konu dışında siyaset konuşulmaya devam etsin,yoksa garbıca demokrasi getiricek bunlar az kaldı
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bu tarz çok şey var ama. Ben bi DEFTER görmüştüm, bi 5 dakika baktığımı anımsıyorum kapağına.
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bu çantayı bi anne yapmış. dur şurası boş kaldı şuraya da bişey koyayım diye bütün çantayı doldurmuş
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yurdum insanı üretirken bile cok yönlü,her kesime hitap edebiliyo sonic ile cocuklara,obama ile orta yaslılara,hitler bıyıgı ile yaslılara,heri pıtır ile de genclere.asadffadfsd background u saymıyorum bile 8-)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 aaa harbi hitler bıyığı var lan AHAHAHA
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 aquila said: cok farkli kitlelere ayni anda hitap ediyo. harry potter fanleri obamacilar sonic severler musluman turkler renk korleri hipiler lsd, asid muptelalari
Öne çıkan mesajlar