BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 şu konu dışında siyaset konuşulmaya devam etsin,yoksa garbıca demokrasi getiricek bunlar az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yaratıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bu tarz çok şey var ama. Ben bi DEFTER görmüştüm, bi 5 dakika baktığımı anımsıyorum kapağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bu çantayı bi anne yapmış. dur şurası boş kaldı şuraya da bişey koyayım diye bütün çantayı doldurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yurdum insanı üretirken bile cok yönlü,her kesime hitap edebiliyo sonic ile cocuklara,obama ile orta yaslılara,hitler bıyıgı ile yaslılara,heri pıtır ile de genclere.asadffadfsd background u saymıyorum bile 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 aaa harbi hitler bıyığı var lan AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 mindfuck var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 aquila said: cok farkli kitlelere ayni anda hitap ediyo. harry potter fanleri obamacilar sonic severler musluman turkler renk korleri hipiler lsd, asid muptelalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar