Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kulak arkası kırılırmı?

Aegean

Öne çıkan mesajlar

yorucu bi günün ardından kayarak eve dönmekteydim ollie yaptım kaldırıma cıktım ardından dengeyi sağlayamadım ve yan bi şekilde ağaca doğru uctum kulak arkasından gırtlağama doğru kalınca cizildi bu bi kenara kulak arkası yumru şeklinde şişti, ağrıyo biraz orası, başıma da vurdu sanırım biraz ama kırılmadı sanırım çünkü genelde her kırıktan sonra tansiyonu düşer insanın hafiften bi fenalasır o olmadı da ağrıyo :) soruyorum şimcik kırılmış olabilirmi?[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee
Sosyal ağlarda paylaş

kikirdakta kirilir . deli gibi yanar acidan cok yanma hissi yapiyor serefsiz sey . hani aksam uyurken kulaginin ustune yatarsinda oyle pis bir yanma olur ya onun gibi . ama kirildiysa bile dert edecek bir sey yok . kendi kendine iyilesiyor 1-2 ilac veriyorlar yardimci olsun diye .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

kulakla ilgi doktorun yapabilecegi pek bir sey yok ama kafanizi vurdugunuz her seferinde bir doktora gorunun millet . ciddi sorunlar olsa bile 1 gun sonra bile cikabiliyor etkileri ve cok gec kalmis olmak bazi durumlarda olume bile goturebiliyor . kafayi vurdunuzmu usenmeyin gidin . 1 saatte anliyorlar zaten bir sey var mi yok mu . iki dakka gozune isik tutuyor bir iki refleks olcuyor 1 saat bekletiyor bitiyor . bos beles ariza almaktansa 1 saat harcanabilir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...