Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 yorucu bi günün ardından kayarak eve dönmekteydim ollie yaptım kaldırıma cıktım ardından dengeyi sağlayamadım ve yan bi şekilde ağaca doğru uctum kulak arkasından gırtlağama doğru kalınca cizildi bu bi kenara kulak arkası yumru şeklinde şişti, ağrıyo biraz orası, başıma da vurdu sanırım biraz ama kırılmadı sanırım çünkü genelde her kırıktan sonra tansiyonu düşer insanın hafiften bi fenalasır o olmadı da ağrıyo :) soruyorum şimcik kırılmış olabilirmi?[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 kulak arkası kıkırdak değilmi abi ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 kıkırdak sert kıkırdak(buruna sonra en sert olması lazzım..).. kırılmaz diye biliyorum o kadar da sert değil çünkü..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 kıkırdak bişey nasıl kırılır ki :P[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 kulak değil ya kulağın arkasında kalan kafatası bölümü yani, orayı vurmayı nasıl becerdim bilmiyorum concussed olmuştum biraz :)[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bu bile kırılıyosa kıkırdak niye kırılmasın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 eheh bu biraz farklı :P[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 :D pauahaha süper :D:D LOL[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 kıkırdak mıkırdak kardesim kırılıyor benımkı kırıldı ama ufak bir kırık :))) şimdi kırılan yerdede kemık var... bır ara çekerım resmı gonderırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 kirilir... sayki sevki ama alciya filan alinmaz ..arti aci filan da duyulmaz endiselenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 burun da kıkırdak hatırlatırım kingpin[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 beyninin pekmezi akmış hala forumlardasın, git bi doktora![signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 kikirdakta kirilir . deli gibi yanar acidan cok yanma hissi yapiyor serefsiz sey . hani aksam uyurken kulaginin ustune yatarsinda oyle pis bir yanma olur ya onun gibi . ama kirildiysa bile dert edecek bir sey yok . kendi kendine iyilesiyor 1-2 ilac veriyorlar yardimci olsun diye .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 kırılıyo hatta bildiğim kadarıyla güreşcilerin ve rugbycilerin hep kırık oluyo.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ya ciziklere pansuman yaptı annemde yanidoktora gitsemde doktorun yapabilceği bi şey yok :)[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 kulakla ilgi doktorun yapabilecegi pek bir sey yok ama kafanizi vurdugunuz her seferinde bir doktora gorunun millet . ciddi sorunlar olsa bile 1 gun sonra bile cikabiliyor etkileri ve cok gec kalmis olmak bazi durumlarda olume bile goturebiliyor . kafayi vurdunuzmu usenmeyin gidin . 1 saatte anliyorlar zaten bir sey var mi yok mu . iki dakka gozune isik tutuyor bir iki refleks olcuyor 1 saat bekletiyor bitiyor . bos beles ariza almaktansa 1 saat harcanabilir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bişi olmaz buraya yazabildiğine göre bişeyin yoktur :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 geçmiş olsunnn[signature][hline]YENİLMESEN HİÇ BÜYÜMEZDİN!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar