shapshal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Evet, yeni çıkan hayvanları koruma kanunuyla artık Çin'de kedi ve köpek eti yenmesi yasaklanıyor. Yiyenlere 15 güne kadar hapis cezası ve/veya 5.000 yuanlık, yani 735 dolarlık para cezası verilecekmiş. Bunun yanında bu tip etleri satanlara da 1.470 ila 73.530 dolar arası para cezası uygulanacakmış.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 uygulanır inşallah, bizim sigara yasagına benzemesin.
escape Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 kaçak bi kaç yerde kesip piyasaya el altından verirler sdfsd
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 e inek koyun tavuk da yenmesin o zaman, onlar hayvan degil mi?
Arma Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 aquila said: e inek koyun tavuk da yenmesin o zaman, onlar hayvan degil mi? Hay ağzına bal süreyim. Tam ben diyecektim.
escape Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bu saattten sonra din tartışması başlar.
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 afferin, adam olsunlar, tavuk yesinler bak negüzel kızarmış: http://blissfullydomestic.com/wp-content/uploads/oven-fried-chicken1.jpg yada köfte: http://www.stcloudstate.edu/atwood/images/grill.jpg Daha NE!1
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 norak böyle yapıcaanı bilseydim hiç açmazdım başlığı
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Arma said: aquila said: e inek koyun tavuk da yenmesin o zaman, onlar hayvan degil mi? Hay ağzına bal süreyim. Tam ben diyecektim. lan inek evet özellikle inek ve belki de biraz koyun eti yasaklayanı keser yerim.. o kadar açık söyleyeyim.. aranızdan gelecekte milletvekili bakan falan çıkan olur. böle bi hata yaparsa eylem falan yapmam direk ısırırım budunuzdan..
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 şakası bi yana, ben gerçekten denemek istiyodum be. ben fırsat bulamadan köpekbalığı çorbasını da yasaklamazlar umarım.
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 niye bak habere kaynak bilem koymamışın ben koyuyorum :) : kaynak
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Norak said: niye bak habere kaynak bilem koymamışın ben koyuyorum :) : kaynak ahah acıktım lan gece gece. annemi uyandıriym de tavuk mavuk yapsın asdfa
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ya dana koyun tavuk vb. hayvanları çiftlikte üretiyorlar, tüketim için. sokaktan toplayıp kesiyorlar kedi köpekleri bunlar, ne bileyim bana tuhaf geliyor.
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 sokaktan topluyolarsa yemem de, kedi köpek çiftlikleri varsa, aşıları tamsa yerdim ben :D
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 merada, çayırda kendi kendine büyümüş bi oğlağın tadı, çiftlktekine göre çok çok güzel olduğuna göre sokakta büyüyen köpeğin eti de güzeldir sdsa
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bi de ne köpeği kesiyorlar bunlar.. hangi tür? türden türe fark var şimdi.. koyunda bile kıvırcıktı sakızdı vs tadı değişiyor anında.. hangi kedi, ne kedisi, ne köpeği.. ama dana... http://3.bp.blogspot.com/_m-5Kc_3lk1M/SXI5dq5MH6I/AAAAAAAAAlg/KFm2-ctMHl8/s320/drooling_homer-712749.gif.png
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 kedi, köpek evcil oldugundan herelde. kimsenin arkadaş olsun bana diye düşünüp inek falan beslememiştir herelde. gerçi kedi de sahibini hicbi zaman sallamayan dünyanın en yavşak hayvanı, evcil olsa nolcak sanki.
escape Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ben çinlilerin yerinde olsam tek tek intihar ederdim.
Arma Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Bana ordan yarım kilo köftelik kedi kıyma versene usta. Evet. Oldu.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 çinde sokak köpeğ sokka kedisi yok ki, en azından gidip görenler öyle söylüyor ehe
Öne çıkan mesajlar