Law Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Youtubeda var full olarak. Kareografi gayet güzel hızlı ileri ala ala izlenebilir.
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ip sifu beyfendi kişiliğiyle dikkat çekiyor
Dengesiz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Adam inanılmaz mülayim.. Bende o beceri olcak direk gider yaparım heryere valla.. Film hakikatten hoşuma gitti. Konuyu hiç bilmeden seyrettim. İlk sahnede antreman tahtasını görünce direk bi de çok bilmişlik yaptım "Hadi ordan bunu Bruce Lee buldu. O dönemde Bruce Lee yoktu ki.. Sallamayın" gibi ama sonra adamın hocası olduğunu öğrenince filmin sonunda direk biblo oldum..
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Baggio said: [ Wing Chun'un yanında Karate nedir yav, orası propaganda sayılmaz :o yönde. Sayılır wing chun külli yalan.Centerline theorymiş hade leen.Esas dövüş sporu pankreas,güreştir de neyse işte bu çekikler pazarlamış bi şekilde tekniklerini.
Öne çıkan mesajlar