Friedman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Merhaba =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 kavga dovus sevmeyiz burda. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 =/ olmadı mı yani başlık . çok ta düşünmüştüm ne yazsam diye =D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 hosgeldin=) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 meraba yazsan yeterdi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 başlığa merhaba yazmayı düşündüm sonra içine ne yazcağımı bulamadım D= Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 sükrü kistirma cocugu. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 hoşgeldin sevgili ekonomist. milton olduğunu varsayıyorum. daha belli olmayan bi nick seçseydin keşke. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Bella said: hoşgeldin sevgili ekonomist. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Bella said: hoşgeldin sevgili ekonomist. milton olduğunu varsayıyorum. daha belli olmayan bi nick seçseydin keşke. müzik konusundaki cahiliyetine veriyorum bu mesajını sevgili arkadaşım. milton kim bilmiyorum ama ben değilim http://www.metalsucks.net/wp-content/uploads/2009/04/martybizkit.jpg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 sinemcem ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 yeni gelenleri böyle mi karşılıyosunuz siz =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 peki tamam hoşgeldin =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 hoşbulduk =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Friedman said: hoşbuldu[b][b]k[/b][/b] =) kaç kişisiniz? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 hoşbuldum deniyomu ki garip geldi bana =D hoşbulduk denmez mi hoşgeldin denince =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Friedman said: Bella said: hoşgeldin sevgili ekonomist. milton olduğunu varsayıyorum. daha belli olmayan bi nick seçseydin keşke. müzik konusundaki cahiliyetine veriyorum bu mesajını sevgili arkadaşım. milton kim bilmiyorum ama ben değilim megadeth'i çok severim.ordan biliyorum.sadece seçim yaptım. ekonomi-müzik arasında. ama ben senin milton friedmanı tanımamanı cahilliğine veriyorum asıl.evet.önemli bir ekonomist. ps:foruma economics diye biri dadandığı için seçimim ekonomi yönünde olmuştu.eğer değilsen hoşgeldin tabi. evet yeni gelenler topiğine attığım en uzun post. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ben ikisinide tanimamami umurumda olmamasina veriyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 olm bu =) smiley ile kız rpsi yapma dönemi geride kaldı. pics or gtfo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 baya ciddi yazdın ama =) . Direk beni suçlar gibi girince noluyo yahu dedim kendi kendime biraz self-defense yaptım ama neyse gene bende patladı =D . Değilim o . Neyse ortam yumuşasın diye şey soriyim Megadethin şimdiki gitaristini mi seçersin ( Chris Broderick ) yoksa Marty mi ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Buyse said: olm bu =) smiley ile kız rpsi yapma dönemi geride kaldı. pics or gtfo pics deil olm o tits. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 önce pics görelim. tits gösteren türk kızı mı var allasen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 kız değilim ama malesef Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 hah şöyle gel Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 marty friedman. adamın soloları çok iyi saatlerce dinlenilebilir bence. gerçi dave diğerini daha çok seviyo gibi, destekliyo falan ama bi bildiği vardır herhalde sdfg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.