Pluton Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Ya bugün harcın son günüymüş ama unutmuşum ben tamamen, nolucak şimdi ? Aradım sdü sitesindede hiç bişey bulunmuyo ki arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ekle sil haftasında gecikmeli yatırcan kimi okullar fazladan para alıyor ornegin bizim okul fazladan 50 tl para alıyor bunun icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 kimseye bişey sölemeden direk garanti internetten yatırsam sorun olur mu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 yatırabiliyosa garantiden yatır olmadı ptesi dilekçe verirsin gider yatırırsın bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 sevgili itü %100 zamlı alıyor mesela geç yatırdığın zaman. Teşekkürler itü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bende bi soru sorayım burdan o zaman. katkı kredisi çıktığı için bizim sene başında verdiğimiz harç yıllıktı dimi? yani ben 2. dönem için bi daha harç yatırmıcam? yani öyle ümit ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bizde ilk geç yatırdığında dilekçe veriyorsun, sebep belirtiyorsun. İkincide dönem yanıyo. Üçüncüde gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 prondir said: sevgili itü %100 zamlı alıyor mesela geç yatırdığın zaman. Teşekkürler itü.. sizi çok seviyo olsa gerek :) çok fenaymış düşünemiyorum %100 zamlı 2.öğretimse ne olacak yedi ayvayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 /ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 prondir said: sevgili itü %100 zamlı alıyor mesela geç yatırdığın zaman. Teşekkürler itü.. aynen. fakat bir arkadaşım unutmuştu yatırmayı. tam da o sıra ameliyat olmuş, dedi ki benim haberim olmadı falan normal yatırdı. aklınızda bulunsun. bölüm neydi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ben tam ilişik kesme belgelerini alırken bir dönem harcı yatırdığım halde netten aktivasyon yapmadığım çıkmıştı ortaya.. 1 dönem boşuna okumuşsun dediler, deliriodum sonra baya birileriyle konuştuk fln zor çözüldü, bela oluyodu başıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bizde direk okuldan atıldım. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 marmarada sınavlara girsen dahi girmemiş kabul ediliyorsun notunun olduğu yerde de kocaman kaşeyle HARÇ BORCU VARDIR ibaresi basılıyor ama hani dilekçeyle fln gecikmeli olarak yatırılaibliniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hacı yatmaz okuyan bi benmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar