Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hon ultranoob

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ayda yılda bir dota oynayan biriyim.

şu honu bir deneyim dedim. girdim 9/10 olan bir oyuna. "ULTRANOOBZ ONLY OR KICK INC" idi hatta oyun adı hghfj. neyse, soul reaper diye bir hero aldım. liste baya genişti oturup hepsini inceleyemedim tek tek. başladı oyun, bizim takım 5 kişi gidiyoz ortaya. dota benzeri bir haritaydı zaten aaa dedim. ortadayken millet "srsly soul leave our game", "OMG KICK REAPER FFS" demeye başladı.

lan ben daha skillerim ne çözemedim, rakip neler yapıyor çözemedim, biz nereye gidiyoz ben ne yapıcam derken kafama vurup kesiyorlar. gfdhgjk.

neyse. lafın kısası introduction to hon tarzı bir guide var mı, bir de başlangıç için önerdiğiniz kolay bir hero, heroların skill ve tiplerini gösteren bir guide da şukela olur.

gerçi bu akşam deadwoll ile 1v1 atıp oyunu kavrayacağız ama yine guide vs iyi olur. :p
Sosyal ağlarda paylaş

no stat oyunlara gir önce. bide

http://www.gamereplays.org/heroesofnewerth/portals.php?show=page&name=heroes-index

item buildler var sadece. arada çok saçmasapanlarda var. fakat hiç bilmediğin herolara en azından ilk ne çıkılır falan aklında birşey oluşuyor. itemlara alışınca kendin bilin zaten
Sosyal ağlarda paylaş

ingilizcen iyise, saatlerce oturup yazi okurum dersen hemen sunlari okuyorsun:

Basics

Beginner to intermediate guide

basic laning
Strategy and Terminology

Bunlari usenmeden oku. Ben dotayi cok uzun sure oynadim patideki ekiple, hep kotu oynadim, keyfine takildim, burda psr onemli olunca kasayim biraz dedim, su yazilari okumak bile beni hard noob katagorisinden EH katagorisine yukseltti.

Bunun diisnda bol bol replay izle, hero guide oku (ayni forumdan peremium guidesdan) ve bol bol oyna. Kaybetmeden ogrenemezsin ve public oyunlardaki amelelerin laflarina uzulme.
Sosyal ağlarda paylaş

sharky said:

azmo nun ne dedigini anlamiorum :)

oyunda da boyle gaza geliyor arada.

adamla honda toplam 1 oyun oynadim, o da karsi takimlardaydi valla. Sikiyorum o yuzden kafadan sdfdgfg.

Oyunda da bol bol kufur edip saga sola salca olur, cirkeflik yaparim. Tarzim bu, cok egleniyorum yaparken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...