Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ayda yılda bir dota oynayan biriyim. şu honu bir deneyim dedim. girdim 9/10 olan bir oyuna. "ULTRANOOBZ ONLY OR KICK INC" idi hatta oyun adı hghfj. neyse, soul reaper diye bir hero aldım. liste baya genişti oturup hepsini inceleyemedim tek tek. başladı oyun, bizim takım 5 kişi gidiyoz ortaya. dota benzeri bir haritaydı zaten aaa dedim. ortadayken millet "srsly soul leave our game", "OMG KICK REAPER FFS" demeye başladı. lan ben daha skillerim ne çözemedim, rakip neler yapıyor çözemedim, biz nereye gidiyoz ben ne yapıcam derken kafama vurup kesiyorlar. gfdhgjk. neyse. lafın kısası introduction to hon tarzı bir guide var mı, bir de başlangıç için önerdiğiniz kolay bir hero, heroların skill ve tiplerini gösteren bir guide da şukela olur. gerçi bu akşam deadwoll ile 1v1 atıp oyunu kavrayacağız ama yine guide vs iyi olur. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 hon un learning curve ü çok brutal. ultra noob oyunlar felan estel felan gibi yıllardır oynayıp oyunu bilen ama yetemeyen insanlar için. 1v1 öğren oyunu practice mode da heroları felan dene skilleri ogren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 no stat oyunlara gir önce. bide http://www.gamereplays.org/heroesofnewerth/portals.php?show=page&name=heroes-index item buildler var sadece. arada çok saçmasapanlarda var. fakat hiç bilmediğin herolara en azından ilk ne çıkılır falan aklında birşey oluşuyor. itemlara alışınca kendin bilin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bi yerden okuyup sonra oyunda aynısını arıyınca zor oluyo. practice mode var, kuruyosun kendi oyununu, başlatıyosun tek başına, inceliyosun sağı solu. Paradan tut creepspawnlara kadar bi ton da komut var istediğin şekilde deniyosun hero'ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Çoğu hero dotayla aynı zaten onları dene istersen valkyrie=mirana gibi skillerde aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ingilizcen iyise, saatlerce oturup yazi okurum dersen hemen sunlari okuyorsun: Basics Beginner to intermediate guide basic laning Strategy and Terminology Bunlari usenmeden oku. Ben dotayi cok uzun sure oynadim patideki ekiple, hep kotu oynadim, keyfine takildim, burda psr onemli olunca kasayim biraz dedim, su yazilari okumak bile beni hard noob katagorisinden EH katagorisine yukseltti. Bunun diisnda bol bol replay izle, hero guide oku (ayni forumdan peremium guidesdan) ve bol bol oyna. Kaybetmeden ogrenemezsin ve public oyunlardaki amelelerin laflarina uzulme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 azmo gibi yıllardır oynayıp çirkefe yatanlardansa estel gibi onuruyla yetemeyenler en güzel duyguların insanlarıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 spark gibi hep kotu oynayan, zamaninda tahil urunu gibi farmlanip su anda pozitif kill streaklere ragmen hala kotu oynayip takima bik bik edenlerden de uzak dur. sdhadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 3 aydır oynamıyorum hala istatistiklerime ulaşabilen yok, discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 iste, sirf stata yonelik oynayip takimi dusunmedigin icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 assist ortalamama da ulaşan yok sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 takim kapisip olurken killere coktugun icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yabancılar çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 assist diyorum azmo, başkalarının kill almasına yardım etmek yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 azmo nun ne dedigini anlamiorum :) oyunda da boyle gaza geliyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 asisti arada vurunca da aliyorsun. Senin gibi bencil oynayan adama asist kolay. Ekoya bak mesela. onda da asist bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 sharky said: azmo nun ne dedigini anlamiorum :) oyunda da boyle gaza geliyor arada. adamla honda toplam 1 oyun oynadim, o da karsi takimlardaydi valla. Sikiyorum o yuzden kafadan sdfdgfg. Oyunda da bol bol kufur edip saga sola salca olur, cirkeflik yaparim. Tarzim bu, cok egleniyorum yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 onu birak sirf karsi takima kavga ediyoruz mesaji vermek icin ayni takimda chat to all yaparak birbirinize kufretmisliginiz var :) sirf taktiksiniz anasini satim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 başlangıç için düşük kdr 'li oyunlara girmekte fayda psr yi şimdilik boşver.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 sharky sen bizimle cok oynamadin, yillarca ayni grup her gece 3-4 saat oynuyoruz. Bazi sabitlesmis geyikler var, kavgalar var. Zamanla alisirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 direk adamı soyutladı yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 abi benim aglamalarimi falan, cirkefliklerimi bilmeyen adamlar genelde ciddiye alip uzuluyor falan, komik oluyor sdfg. Eski dota ekibi sallamaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sharky Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Iyi iste oynayalim bol bol. Alirisiz sana da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 tamam. oynariz. daha erken ama, turkiyede saat 3 daha. Bu gece cilgin atariz gibime geliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 azmonun dota quitleri meşur. allahtan honda yapmıyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 sharky sen bizimle cok oynamadin, yillarca ayni grup her gece 3-4 saat oynuyoruz. Bazi sabitlesmis geyikler var, kavgalar var. Zamanla alisirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 direk adamı soyutladı yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 abi benim aglamalarimi falan, cirkefliklerimi bilmeyen adamlar genelde ciddiye alip uzuluyor falan, komik oluyor sdfg. Eski dota ekibi sallamaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Iyi iste oynayalim bol bol. Alirisiz sana da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 tamam. oynariz. daha erken ama, turkiyede saat 3 daha. Bu gece cilgin atariz gibime geliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 azmonun dota quitleri meşur. allahtan honda yapmıyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar