chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: SilphatosIce_, 21 Temmuz 2004 11:35 tarihinde demiş ki: itü meteoroloji nasıldır patiler? rekor kızlar var. =) hocaları gayet kaliteli proflar. nerdeyse derslerine asistan bile girmez. paso prof. ilginç bi bölüm tabi. araştırmak gerek.[signature][hline]seviyeli muhabbet için #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Prawler, 21 Temmuz 2004 11:39 tarihinde demiş ki: kermit senin 3üncü sene mi? 2 oldu bu sene 3 olcak gibi bu gidişle puanım istediğim yere yetmiyo[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 herkese geçmiş olsun arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 birinci olan adama dikkat edin, adam efsane komik birinci olmak için girdim sınava dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Ya ben kendimden başka güzel geçti diyen görmemiştim. Seviniyodum ne güzel düşer puanlar dilimler güzel gelir diyodum. Aksine puan yakın ama dilim uçuk rehberlikçilerle uğraşcaz. Şimdi bide ağustos da heyecan yapacaz[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 nereliymiş ?[signature][hline]seviyeli muhabbet için #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 inanamıyorum ya osym.gov.tr'nin saatine göre tam 9:59'da elektrikler kesildi ve şimdi daha yeni geldi. Bakalım nasıl bir puan almışım :hmm:[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Aytoz, 21 Temmuz 2004 11:42 tarihinde demiş ki: birinci olan adama dikkat edin, adam efsane komik birinci olmak için girdim sınava dedi nası ya adam mezun muymus ? okuyomuymus ? sırf derece için mi girmiş ?[signature][hline]Penthesilea, 21 Temmuz 2004 11:03 tarihinde demiş ki: Aferim allah belalarını versin bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 off bakacaz nerelere girebilirim iktisata gitmek istemiyorum ben ya[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 atatürk fen liseli efsane adam kesin bi dinleyin yarıldım adam konuşurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 sanada helal olsun adam öss puanına bakmadan paticiğe giriyo hey allam ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 metal öğretmenliği 247 i.ö. su ürünleri 280 puanım bunlara yetio[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 benim okul türkiye 2. liğine düşmüş, aobp ondan birazcık daha düşük sanırım. birinci istanbul fen olmuş[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 off iktisat mı yazcam acaba[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bu arada %1.6 dilim farkı var tutturabilirmiyim acaba?[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Umarım tutturursun ama zor gibi :([signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ya ama ikinci öğretim olması faktörü var işletmeyi az kişi tercih ederse falan bi de bunun stresi var şimdi bursaya falan da gitmek istemiyorum[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Ulan şimdi daha büyük stress vala.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ben bittim ya off çok zor ya[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 dershanede gectigim adamlar 360larda geziyo o kadar da çalıştım ya[signature][hline]Penthesilea, 21 Temmuz 2004 11:03 tarihinde demiş ki: Aferim allah belalarını versin bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 252 ham 325 sayısal.. sınawa toplam hmm 15 * 5 = 75dk çalıştığıma göre fena deil sanırm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Bir şey soracam ya .. 0.3 AOBP ile %6 dayım 0.8 AOBP ile %13.23 deyim nasıl oluyor anlamadım[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 0.3 farklı çarpım 0.8 farklı çarpım[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: HerenIstiaron, 21 Temmuz 2004 11:55 tarihinde demiş ki: Bir şey soracam ya .. 0.3 AOBP ile %6 dayım 0.8 AOBP ile %13.23 deyim nasıl oluyor anlamadım Puanlar 0.3 ile çarpıldığında o dilimde, 0.8 ile digerinde oluyon işte.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 okul puanın düsük olabilir mi o yuzden olabilir[signature][hline]Penthesilea, 21 Temmuz 2004 11:03 tarihinde demiş ki: Aferim allah belalarını versin bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar