Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Sonuçları Topiki

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

said:
Phlox, 21 Temmuz 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 21 Temmuz 2004 11:03 tarihinde demiş ki:
Aferim allah belalarını versin bi zahmet

:) bu kadar güzel bir yorum olabilir mi ya

:) Ya kafam almıyor. Koskoca 1 sene boyunca, 180 soruyu adam gibi hazırlamak ne kadar zor olabilir? Bir matematik kurulu, 365 gün 6 saatte 45 tane DOĞRU soru neden hazırlayamaz? Sonra neden benim puanım 2.5 puan düşük gelir.
Ben neden hala sonucumu kendi gözümle göremem? Belli değil mi 1milyon kişinin abanacağı bu siteye? Bu ne biçim ülke delirecem ya.[signature][hline]MSN = [email protected]

Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 21 Temmuz 2004 11:09 tarihinde demiş ki:
sabancı güzel okul, ama taban puanı az farkla geçip parayla girenlerin yanında.. Ne biliyim kafa denkliğinden falan bahsediyorum anla işte :)

Egh işte adamlarla idare edicen :)[signature][hline]MSN = [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

offf rezil ya akıl yok ki nerde akılsız adam var başa geliyor ya[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

ya hesapladığım puanın aynısı geldi ama okul puanı beklediğimden 2 puan fazla. sagolsun osym 2 puanımı yedi aynen iyi soksunlar biyerlerine artık o 2 puanları[signature][hline]Penthesilea, 21 Temmuz 2004 11:03 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 21 Temmuz 2004 11:10 tarihinde demiş ki:
iyide bir yılda yapmıyolarki.
son bi hafta otururuolar yapıolar diye duydum ben.

Ya dersanede 2 günde bir sınav oldum 1 yanlış soru görmedim. İlgi alaka meselesi bu.[signature][hline]MSN = [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phlox, 21 Temmuz 2004 11:11 tarihinde demiş ki:
ya hesapladığım puanın aynısı geldi ama okul puanı beklediğimden 2 puan fazla. sagolsun osym 2 puanımı yedi aynen iyi soksunlar biyerlerine artık o 2 puanları

Haha ünlü oldum :)[signature][hline]MSN = [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 21 Temmuz 2004 11:10 tarihinde demiş ki:
iyide bir yılda yapmıyolarki.
son bi hafta otururuolar yapıolar diye duydum ben.

son 1 ay yapıyolar sanrım bir de kontrol ediyolar ustune lan ben ilk baktıgımda farkettim hatalı oldugunu[signature][hline]Penthesilea, 21 Temmuz 2004 11:03 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Sabancıya laf yok seneye inşallah girecem mühendislik ve doğa biimleri 355 yapıp başarı bursu alırsam da oh işte süper yoksa ztn birttim demektir hayatta o kadar para odenmez[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!

[Bu mesaj Khirsah tarafından 21 Temmuz 2004 11:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sorular son bif veya 2 hafta içinde seçilen komisyon tarafından hazırlanıyor.

bide illaki dersanelerdede hatalı soru çıkıyordu, aslında sorularda bi hata yok. tek sorun gereken bilginin atlanması. yani eksik bilgi.

ama tabiki şu sınavda çıkmaması lazım. bide kenef gibi
en seçici sorularda bulunuyor hatalar veya eksik bilgiler. insan fitil oluyo[signature][hline]seviyeli muhabbet için #gecevardiyasi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 21 Temmuz 2004 11:15 tarihinde demiş ki:
zekadan bahsetmiyorum.. Ama 370 puan alan biriyle 270 puan alan birinin, ilgi alanları farklıdır gibime geliyor.

zaten bizim egitim sistemimiz ordan batıyor direk.belki adamın kafası sadece fizige basıyor yada tek birseye calısıyor onda da cok iyi kariyer yapacak ama nerde sen adama şans tanımıyosun ki olmaz diyosun tarih yapmadan türkce yapmadan olmaz diyo ya ben kitap okuyorum sürekli napıyım bide türkce sorusunu[signature][hline]Penthesilea, 21 Temmuz 2004 11:03 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

ya onu bunu bırakın ben ciddi ciddi açıkta kaldım ya[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phlox, 21 Temmuz 2004 11:17 tarihinde demiş ki:
ya ben kitap okuyorum sürekli napıyım bide türkce sorusunu
Olmaz boyle bir mantik, ben de surekli kitap okuyorum ve denemeler disinda tek bir sozel sorusu cozmedim butun sene, ikisi Turkce olarak yedi yanlis cikti butun sozelden.

365.554 bu arada.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected]
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 21 Temmuz 2004 11:16 tarihinde demiş ki:
kişiden kişiye göre değişir.
bence.

sonuçta 370 yapan adama inek dersin , ama yarın bi gün bakarsın bodrum hadigaride benii uunuut diye böyle el kol sallamaktadır.

Türkiye 2. si oldu yan sınıftan arkadaşım, 3 sene mal gibi yaşayıp da 2. olsam ne yararı var onun hayatımda bana?
Sonuçta zeki olup, adam gibi çalışıp da derece yapan, adam gibi puan yapan biri hayatta başarılı olur, üniversite eğitimi ve devamında yaşamda, sürekli kafası önünde bir adam ne mutlu ne başarılı olur bence.
Ha ama helal olsun o ayrı konu 299.700 yapmak, nasıl yapılırsa yapılsın zor iş.[signature][hline]MSN = [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
voic3, 21 Temmuz 2004 11:18 tarihinde demiş ki:
ODTU diyorum başka bişey demiyorum. hem güzel okul hem öğrencilerin kaldığı yerde otobüs dolaşıo o kadar büyük. kalitesine şüphe yok zaten.

kıstasın okul içinde dolaşan otobüslermi voyik 3?
okulun büyüklüğüne gelince. Biyerden sonrası sorun oluyo !. bak bana okulun 3/4 ünü henüz gezmiş diğilim.

fen edebiyatta 12 de dersin biter. okulun sağ alt köşesi uçak uzay binasında dersin olur. hemde saat 12 dedir. :)
orda insanın otobüs bekleyecek zamanı olmuyor. çakarım otobüse diyosun.

bahsettiğim okul itu bu arada.[signature][hline]seviyeli muhabbet için #gecevardiyasi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...