Faust Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 uo shard adreslerinin tekrar gözden geçirilmesi gerekiyor, bir bakarsanız sevinirim. birde kırk yıllık exile niçin ava-exile diye yazıldı? sponsor tagı gelmesi saçma değilmi? sonuçta server adı hala Exiledir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 özel mesaj atmaktansa thread açmak çok saçma önce siz kendinizi gözden geçirin!![signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 pardon efendim kendimi öldürüyorum. onursuz davrandım. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar