Rai_Guy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Arkadaşlar internette bulamadım arkadaşımın köpeği rahatsız Ankara da Kızılay civarında nöbetçi veteriner bileniniz varmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 06 - Aşağı Ayrancı Klinik İsmiVethospital Hayvan Hastanesi Veteriner Hekim(-ler)Tarkan Özçetin, Levent Aker AdresGüvenlik Cad. No: 45 06540 Telefon312-4262002 Hizmetler365 gün 24 saat acil servis ile tüm hayvanseverlerin hizmetindeyiz Pzt-Cts Çalışma Saatleri01:00 - 01:00 Pazar GünüAçık Acil Telefon03124262002 E-PostaVET HOSPITAL böyle bir şey buldum,umarım işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 said: Hizmetler365 gün 24 saat acil servis ile tüm hayvanseverlerin hizmetindeyiz buraya çok güldüm nedense suhdfsadhsua bu arada geçmi$ olsun ne oldu köpeğe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Terapi Veteriner. Çayyolu Konutkent yakını Asil Villa Evleri 2417071 İbrahim Gülen Gonca Köroğlu Gülen Ya da Çankaya Simon Bolivar Caddesi Atakule Karşısı 4405553 İbrahim Gülen Murat Arslan Ankara Veterinary Medical Center kennedy caddesi no: 155 426 08 08 Benim bulduklarımda bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Bende tam bilmiyorum arkadaşım aradı süt vermiş, mama tasını devirmiş hayvan , temizlemek için bez almaya gitmiş geldiğinde yerde titriyomuş. Kurtuluş parkındaki vet. kapalıymış. Dışarıda veteriner arıyorum dedi.Bende arayıp yerlerini söylüyorum tek tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Veteriner fakültesinin acil servisi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 noldu bu? merak ettim.geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Köpek ölmüş :( Çok üzüldüm duyunca ben vermiştim arkadaşıma. Bu tip şeyler olabiliyomuş yeni doğan yawrularda, öyle demiş veteriner. Gerçi 3 aylıktı yinede anlam veremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 :( şimdi olayın oluşuna göre benim anladığım, eğer zehirlenme vb gibi bir durum değilse, hayvanın nefes borusuna yediği/içtiği şey kaçmış, yavru hayvanlarda ÇOK olur bu, büyüttüğüm kedilerin en az yarısını boğulmaktan kurtarmışımdır. yavru hayvanlar yemek yerken arada gidip konrol etmek veya başında beklemek biraz, iyidir herzaman. böyle bir durumda hayvanı kusturmalı veya boğazındaki şeyi yutmasını sağlamalısınız çabucak. tabi nefes borusunu ezmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 oha çok üzüldüm. köpek aldıktan sonra bu tarz şeyler benı çok etkilemeye başladı. benım de köpeğim var 3.5 aylık devamlı bişiyler atıyor ağzına ısırıyor falan parçalıyor. hatta bi kaç kere böyle öğerk diye sesler çıkartmıştı hemen su falan getirmiştim çok korkmuştum.aman neyse. gerçekten üzüldüm,başınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loversscent Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Vet MEdicine Veteriner Kliniği Birlik Mahallesi 435. cadde 65/B aradığınızda 7 gün 24 saat açıyorlar 05358383300-03124954063 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Teşekkürler VETMedicine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar