Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Merhabalar kendi resmimi koymakta tereddüt ediyorum diyordumda bu resimle kim daha napabilir bilmiyorum.. bi bakın nasıl olmuş :) Fafnir Yorumlarınızı bekliyorum[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Bide bu şekli var ama epey önceden yapmıştım bunları.. kulağın ucu fazla bulanık olmuş. Fafnirimsi 2 [Bu mesaj Lucorphine tarafından 22 Temmuz 2004 04:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Bir çalışma daha (tamam bu son) Sağdaki ısırgan yaratık benim :) Açız aç[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 hoş olmuş valla, gerçekçi olmuş ama ilk ikisinde gözler şaşı gibi :horace: başarılı, benim deneyip de beceremediğim bişi.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Güzel Sayılır :horace: ilki ve üçüncüsü güzel..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 kulaklar super ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 yok öle bişi!?!? resimler açılmıo demek istedim yani :)[signature][hline]bilgisayar kafayı yemişti 1 ay formatlı şekil kaldı sonra icq kafayı yedi, zaten sonrada, "o"nu buldum bilgisayar neydi bilmez oldum :) ondan dolayı bana icq dan bi mesaj sallarsanız sevinirim:110525456 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 evet aldümden mi sildiler alakasız fln oldukları için keşke www.uploadit.org u kullansaydın ^^ reklam değilde ben orayı kullanıyom gayetende güzel[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ölise kendi serverıma koyiim... vahşi 16 yaş altı için uygun deel die kaldırmışlardır :) ... beğendinize sevindim[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Tekrar .... Fafnir Fafnirimsi 2 Açız Aç[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 sweeet![signature][hline]bilgisayar kafayı yemişti 1 ay formatlı şekil kaldı sonra icq kafayı yedi, zaten sonrada, "o"nu buldum bilgisayar neydi bilmez oldum :) ondan dolayı bana icq dan bi mesaj sallarsanız sevinirim:110525456 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 güzel. ne kadarı fotooraf ne kadarı fotoşok bunların?[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Hummmmm o ikincide arkadaşla birbirimizi yediğimizde normal bi fotoraftı gerisi fotoşop... o ilk ikisinde sadece suratımdaki kan gerçek.... yanlış anlaşılmasın yani boya :P zaten o şekil kan yapmayı öçenirsem ohooooo[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 bi de orjinallerini koysana zahmet olmazsa.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 zekice...[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Gerçekleri yok.. 1 sene önce yaptım o zaman toyduk gerçekleri saklamanın önemini bilmiyoduk :) Bunları portfolio ma koysam beni tekme tokat kovarlarmı acaba ?[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Oky daha once ogretim uyelerinin frp ye antipatisi oldugunu belirtmisti. Bunun etkisi daha negatif olur diye dusunuyorum. Ama ne diyim photoshop isciligin guzel. Sen isi garantiye almak icin bu teknigini daha kavramsal hedelerde kullanip bir portfolyo olustur derim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Hummm buda bi çalışma daha .. başvururken bunu gösterebilirim galiba... gerçi buda frp olayına kaçar gibi bişe ama sonuçta piskopat demezler hiç değilse...Daha çok noel babanın yardımcılarına benzemişim :) Bu arada resimdeki halimde epey küçüktüm. Yapıcı eleştirileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Elven Luc[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Tekrar baktımda biraz fazla keskin hatlı.. azcık blur iyi gidermiş buna...[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 tavsiyem yüksek çözünürlük temiz fotoğraflarla çalışman. www.worth1000.com a bi bak hakkaten.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 luc, bence fotomontaj getirme çok fazla başvuruda. Çünkü pek sevilmiyor bu tür şeyler. Yani en azından bi konsept içinde seri halinde yapman daha iyi olur.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Tamam Oky teşekkürler.. içimden bir ses bu sene üniye giremiycen diyo ama neyse... Seneyede zaten girmem cahil kalırız öyle.[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar