varlok Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 vodafone 3g kullanıp da dns ayarı yapabilen var mı? beceremedim ben. işletim sistemim xp. bilen varsa help plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ulan ne zaman bişe sorsam kavga çıkıo. kaldım yine ayazdaki bekçi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 3g bağlantılarda dns ayarı yapılmıyo diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ya bir ara bir başlık görmüştüm öyle. ama 3g diye aratınca arama patlıyor, vodafone diye aratınca da birşey çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ikisini birlikte arattın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 zaten salt 3g diye aratmadım en başta. ikisini beraber aradım ama yine patlamakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 neyse bilen biri bi ara görüp yardımcı olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 /bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar