flashPlayer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bu 1 değil 2 değil . özelden pm atarım bana niye taktın diye gelip publicte yazar pm imi . hadi 1 kere yazar neyse . 2. defa ne eline geçiyo publiğe çıkınca derim onu da yazar foruma . ya ben anlamıyorum ki benle derdi nedir yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ortaokullu bebe siniri. isine gelmeyince hemen küfürü basiyo. ANAMA KÜFRETTI!!!!! falan desen, daha hakli durumda olcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flashPlayer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ya vanille anlatamıyorum derdimi galiba. uğraşmasın benle uğraşmasın bu kadar basit ya . fistandır farinaldir abvblizzarddır tmm iyi güzel hoş oluyo onlar yapınca ama oturup onun yapması güzel olmuyo bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 sinirli insan her topice yaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 hayir caaanim. cirkinlesmissin bi kere. hakli olsan bile bu sekilde hakli oldugunu gösteremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Kasar lafini diyebilecegin kadar terbiyesizlesecegin ne yapmis olabilir ki ? Hadi diyelim ki yapmis/demis birsey, adam gibi derdini anlatmaktan, rahatsiz oldugunu anlatmaktan bu kadar aciz misin ? Ha bir de o suru psikolojisi dedigin sey terbiyesizligine karsi yapilmiz dogal bir tepki sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 adam çok dolmuş bi dinleyelim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 yalnız sen yaptığın terbiyesizliğin farkında mısın? forum yani? atma pm o zaman ne takıyosun? forumdan biri seni sevse nolcak sevmese nolcak? gelip hakaret etmek niye? kaldır o resmi. yaşına göre davran biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flashPlayer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 direkt olarak bana hakaret ediyo bella tmm mı . bende buna karşılık sadece insan gibi benimle derdin nedir diyorum . ve gelip bunu foruma yazıyo . ben zaten foruma yazmak istesem forumdan sorarım . ama adam gibi cevap almak için oturup pm atıyorum düzgünce bir cevap alıyim diye ama karşısında msjımı direk forumda görüyorum . 1 defa yapmadi 2 defa yaptı . ben bana takamaz demiyorum . taksın takmasına da bi tarz bellesin kendine öyle taksın . bana takan adamlar genelde başkalarına da takıyo ama qos direk bana mimli beni hedefe almış durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bence şuan kızlar bi empati yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ağlıyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 said: ya yaptığı terbiyesizce ama şu dediğine sen inanıyo musun? adam gelip bana b öyle yaptılar benim hoşuma gitmiyo dese 35 sayfa ezilir burda şlaksf e ne farkediyo? böyle yapinca sinif baskani mi secilcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flashPlayer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ben insan gibi derdimi anlatmaya çalıştım ona vanille tamam mı ? . benimle ne derdi olduğunu sordum o geldi benim msjlarımı publice yazdı . bu kadar basit . düzgünce davranınca cevap alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Jahrein said: di said: Kasar lafini diyebilecegin kadar terbiyesizlesecegin ne yapmis olabilir ki ? Hadi diyelim ki yapmis/demis birsey, adam gibi derdini anlatmaktan, rahatsiz oldugunu anlatmaktan bu kadar aciz misin ? Ha bir de o suru psikolojisi dedigin sey terbiyesizligine karsi yapilmiz dogal bir tepki sadece. ya yaptığı terbiyesizce ama şu dediğine sen inanıyo musun? adam gelip bana b öyle yaptılar benim hoşuma gitmiyo dese 35 sayfa ezilir burda şlaksf Laf olsun diye yaziyorum mu saniyorsun ? Adam olana cok bile orada yazdigim. Geri kalani gerzekce 24/7 troll olmayi marifet sanan eziklerin derdi. Yeri geldiginde veririm ayarimi gecerim. Kusura bakmasinlar artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar