flashPlayer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bu 1 değil 2 değil . özelden pm atarım bana niye taktın diye gelip publicte yazar pm imi . hadi 1 kere yazar neyse . 2. defa ne eline geçiyo publiğe çıkınca derim onu da yazar foruma . ya ben anlamıyorum ki benle derdi nedir yani .
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ortaokullu bebe siniri. isine gelmeyince hemen küfürü basiyo. ANAMA KÜFRETTI!!!!! falan desen, daha hakli durumda olcan.
flashPlayer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ya vanille anlatamıyorum derdimi galiba. uğraşmasın benle uğraşmasın bu kadar basit ya . fistandır farinaldir abvblizzarddır tmm iyi güzel hoş oluyo onlar yapınca ama oturup onun yapması güzel olmuyo bu kadar basit
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 hayir caaanim. cirkinlesmissin bi kere. hakli olsan bile bu sekilde hakli oldugunu gösteremezsin.
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Kasar lafini diyebilecegin kadar terbiyesizlesecegin ne yapmis olabilir ki ? Hadi diyelim ki yapmis/demis birsey, adam gibi derdini anlatmaktan, rahatsiz oldugunu anlatmaktan bu kadar aciz misin ? Ha bir de o suru psikolojisi dedigin sey terbiyesizligine karsi yapilmiz dogal bir tepki sadece.
Bella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 yalnız sen yaptığın terbiyesizliğin farkında mısın? forum yani? atma pm o zaman ne takıyosun? forumdan biri seni sevse nolcak sevmese nolcak? gelip hakaret etmek niye? kaldır o resmi. yaşına göre davran biraz.
flashPlayer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 direkt olarak bana hakaret ediyo bella tmm mı . bende buna karşılık sadece insan gibi benimle derdin nedir diyorum . ve gelip bunu foruma yazıyo . ben zaten foruma yazmak istesem forumdan sorarım . ama adam gibi cevap almak için oturup pm atıyorum düzgünce bir cevap alıyim diye ama karşısında msjımı direk forumda görüyorum . 1 defa yapmadi 2 defa yaptı . ben bana takamaz demiyorum . taksın takmasına da bi tarz bellesin kendine öyle taksın . bana takan adamlar genelde başkalarına da takıyo ama qos direk bana mimli beni hedefe almış durumda
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 said: ya yaptığı terbiyesizce ama şu dediğine sen inanıyo musun? adam gelip bana b öyle yaptılar benim hoşuma gitmiyo dese 35 sayfa ezilir burda şlaksf e ne farkediyo? böyle yapinca sinif baskani mi secilcek.
flashPlayer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ben insan gibi derdimi anlatmaya çalıştım ona vanille tamam mı ? . benimle ne derdi olduğunu sordum o geldi benim msjlarımı publice yazdı . bu kadar basit . düzgünce davranınca cevap alamadım
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Jahrein said: di said: Kasar lafini diyebilecegin kadar terbiyesizlesecegin ne yapmis olabilir ki ? Hadi diyelim ki yapmis/demis birsey, adam gibi derdini anlatmaktan, rahatsiz oldugunu anlatmaktan bu kadar aciz misin ? Ha bir de o suru psikolojisi dedigin sey terbiyesizligine karsi yapilmiz dogal bir tepki sadece. ya yaptığı terbiyesizce ama şu dediğine sen inanıyo musun? adam gelip bana b öyle yaptılar benim hoşuma gitmiyo dese 35 sayfa ezilir burda şlaksf Laf olsun diye yaziyorum mu saniyorsun ? Adam olana cok bile orada yazdigim. Geri kalani gerzekce 24/7 troll olmayi marifet sanan eziklerin derdi. Yeri geldiginde veririm ayarimi gecerim. Kusura bakmasinlar artik.
Öne çıkan mesajlar