Manu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Merhaba arkadaslar bana sarkı ındırmek ıcın sıte lazım kazaa vye bunun gibi programları kulanmak istemiyorum...Yardımlarınız icin tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Rusça biraz ama idare et. :)[signature][hline]She's got eyes of the bluest skies, as if they thought of rain I hate to look into those eyes, and see an ounce of pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bence yavaş yavaş onları kullanmak istemeye başlamak gerek[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 www.yourmp3.net www.mp3raid.com www.mp3dimension.com hepsi en iyi ADsiz siteler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 C0k saolun zaten bende kazaa ve ımesh war ama bazı sarklaın userları uzun usregırmedıklerı ıcın sadece fılım kaynagım oluyo:D caktın? ;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 imesh'i at gitsin zaten de, kazaalite çok iyi şarkı için. ayrıca underground şarkılar için soulseek diye bir prog varmış, hiç kullanmadım ama iyi deniyordu. bana kazaalite yetiyor her aradığımı buluyorum aşağı yukarı. ama doğru versiyonu bulmak lazım. en son kullandığım versiyon daha iyiydi sanki, şimdi biraz daha zorlanıyorum vs.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar