Pluton Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 abi php dersleri yazsan milyon tane döküman çıkıyo yaw =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ya çıkıyo çıkmasına da çoğu çok salaş. yani bi w3schools düzeninde, açıklığında bi site daha bulamadım=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Baştan sona anlatan bi kaynak yok ki. İngilizcen varsa ise; (hoş yarım yamalak türkçede var manuelde ama) http://www.php.net/docs.php buradan başla ilk adımdan en iyisi başka kaynağa gerek mi var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ezsql diye bir database class'ı var veya adodb var onları tavsiye ederim ben yıllardır ezsql kullanırım, çok hoş, tatlı, işini hızlandırıyor. fetch array fetch assoc filan uğraştırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 valla WAMP yükledim, habire daha değişik şeyler çıkıyor, nerden napsam karışmış haldeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Temelini nereden alacagin hic onemli degil. Ingilizcen varsa az cok gir bir ebook sitesine, php diye arat, anlatimini kendine yakin buldugun bir baslangic kitabi ile basla. En kolayi bu olur sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 http://www.tizag.com/phpT/ w3schoolsun aynisi gibi gerce ama belki isine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 jsyi ordan öğrenmiştim ben çok hoş yerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 <?php $con = mysql_connect("localhost","root",""); if (!$con) { die('Could not connect: ' . mysql_error()); } mysql_select_db("levieforum", $con); $user_name = $_POST[user_name]; $pass_word = $_POST[pass_word]; if(mysql_query(SELECT * FROM ACCS WHERE $user_name = 'ACC_NAME' AND $pass_word = 'ACC_PASS' , $con)) { echo "login successful"; } else { echo "login suckcessful"; } ?> yahu ne yanlış? fetch kullanmam mı gerekiyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 tabi önce şöyle yapacan $query = mysql_query(....) if ( $result = mysql_fetch_array ( $query ) ) { ... } gibi mysql_num_rows() ile de kaç row geldiğine bakabilirsin başka durumlarda teker teker tüm recordları saydırmakla uğraşmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yapmamisim heralde, neyse bulamadim. dur buldum galiba. <?php include('config.php'); $userid = $_POST[userid]; $passw = $_POST[passw]; $result = MYSQL_QUERY("SELECT * from authors WHERE userid='$userid'and passw='$passw'") or die ("Name and password not found or not matched"); $worked = mysql_fetch_array($result); $userid = $worked['userid']; $passw = $worked['passw']; if($worked) echo "Welcome $userid!"; ?> boyle bisey yapmisim ama dogru mu emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 hattaş öyle yap $query = mysql_query(...) or die(mysql_error()); böylece query'yi yanlış filan yazarsan direk mysql_error'u görürsün niye çalışmıyo bu kod demezsin dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar